Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške ozljede mozga

Slavni komičar još uvijek u kolicima, možda nikad više neće nastupiti

tracy morgan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
03.10.2014.
u 09:06

Tracy Morgan zbog teških ozljeda mozga još nije ni blizu oporavku dva mjeseca nakon teške prometne nesreće u kojoj je stradao

Američki komičar Tracy Morgan pretrpio je teške ozljede mozga kada je prije dva mjeseca stradao u teškoj prometnoj nesreći, zbog čega je njegova karijera dovedena u pitanje.

Morgan, kojeg najbolje pamtimo po u ulozi u seriji "Televizijska posla", trenutačno ide na svakodnevnu intenzivnu rehabilitaciju, koja uključuje vježbe govora i tijela. Otkako je stradao, glumac se nalazi u kolicima, a na pitanje kada će i hoće li ponovno nastupiti, njegov odvjetnik je rekao "kako porota još vijeća".

– Liječnici ne znaju odgovor. Nitko to ne zna – otkrio je.

Morgan je stradao početkom srpnja vraćajući se s nastupa kada se u njegovu limuzinu zabio teretni kamion s brzinom od 100 km/h. Komičar je tužio kompaniju Walmart, u čijem je vlasništvu bio kamion, no oni tvrde da je za nesreću, u kojoj je poginula jedna osoba i teško ozlijeđeno četvero ljudi, sam kriv jer nije bio vezan.

>>Tracy Morgan konačno pušten iz rehabilitacijskog centra!

>>TV zvijezda nakon prometne nesreće u kritičnom stanju

Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL

Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mister No
Mister No
11:10 03.10.2014.

Mogao je biti vezan i sa tri pojasa....kakve su ti šanse u sudaru sa kamionom koji te pogodi sa 100 km/h ??

LI
liliZG
10:48 03.10.2014.

da to je problem sa limuzinama u limuzinama se nitko ne veže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije