Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vrištim'

Slavna glazbenica iznenadila obožavatelje svojih izgledom! Kostim koji je nosila djelo je našeg dizajnera

Nicki Minaj
Foto: Reuters
1/17
02.11.2022.
u 23:00

Ova neobična haljina još je jedno djelo iz radionice našeg dizajnera Juraja Zigmana koji je na svojem Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija svoga rada kao i pokazao nekoliko detalja tijekom nastanka same haljine.

Glazbenica Nicki Minaj na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala u haljini koja podsjeća na onu koju je nosila Pepeljuga. Nicki je pozirala uz ružičastu pozadinu, a haljina je napravljena tako da istakne njezin bujan dekolte kojim se pjevačica ponosi. 

Nicki je objavila i nekoliko fotografija haljine nastalih iz drugačijih kuteva te jedim prizorom iznenadila obožavatelje. Naime, na toj fotografiji vidi se stražnjica poznate reperice, a objava je prikupila više od 2 milijuna lajkova.  „Vrištim“, „Wow“, „Čudesno“, komentirali su pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Inače, ova haljina još je jedno djelo iz radionice našeg dizajnera Juraja Zigmana koji je na svojem Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija svoga rada kao i pokazao nekoliko detalja tijekom nastanka same haljine.

-    Ovako radiš kombinaciju za Nicki Minaj – stoji u objavi.

"Vidjela sam ovo i odmah sam znala da je Zigmanovo djelo", "Postoji samo jedna kraljica", "Znala sam da je ovo jedno od tvojih remek-djela... Napravio si fantastičan posao", glasili su samo neki od oduševljenih komentara pratitelja na dizajnerovu profilu.

Podsjetimo, Zigman je i ranije radio neke haljine i kostime za nastup za poznatu pjevačicu, a radio je i za druge svjetske dive poput Cardi B, Lizzo i Megan Thee Stallion.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije