Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASILO JOJ ŽIVOT

Slavna glumica šokirala obožavatelje: 'Nakon pogrešne dijagnoze saznala sam da imam veliki tumor'

Sharon Stone in Paris on Wednesday
Foto: ABACA/ABACA/PIXSELL
1/9
02.11.2022.
u 09:10

- Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netočnu proceduru. Ovaj put dupla epiduralna. S pogoršanjem boli otišla sam po drugo mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi. Posebno damama: nemojte se praviti da nije bitno, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život. Do potpunog oporavka će mi trebati četiri do šest tjedana. Hvala svima na brizi. Sve je dobro, napisala je Sharon Stone

Slavna glumica Sharon Stone (64) šokirala je obožvatelje, podijelivši na Twitteru kako ima veliki tumor kojeg mora operirati. 

- Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netočnu proceduru. Ovaj put dupla epiduralna. S pogoršanjem boli otišla sam po drugo mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi. Posebno damama: nemojte se praviti da nije bitno, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život. Do potpunog oporavka će mi trebati četiri do šest tjedana. Hvala svima na brizi. Sve je dobro, napisala je glumica. 

Fibroidi su nekancerogene izrasline koje se razvijaju u ili oko maternice. Izrasline se sastoje od mišićnog i fibroznog tkiva, a veličine su različite. Ponekad su poznati kao miomi maternice ili leiomiomi. Mnoge žene nisu svjesne da imaju miome jer nemaju nikakve simptome.

Podsjetimo, Stone je ljetos progovorila o tome kako je imala devet pobačaja. Rekla je kako misli da su žene prisiljene pobačaj gledat kao nekakvu vrstu neuspjeha.  

"Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha", kazala je Sharon za jedan američki časopis.  Stone je javno progovorila o teškoj temi jer je odlučila pružiti podršku plesačici Peti Murgatroyd nakon pobačaja. 

VIDEO: Dirljiva poruka koju je netko ostavio na grobu Mislava Bage

 

Ključne riječi

Komentara 1

SB
Sonja_Baus
05:08 03.11.2022.

Ljepa,zgodna,sexi i samozatajna... Napokon netko vrijedan pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije