Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave rođendan

Simona Mijoković posvetila dirljivu objavu 16-godišnjoj kćeri koju je dobila s Antom Gotovcem

Foto: Facebook
1/15
07.04.2022.
u 08:26

Simona se 2016. godine udala za Stanislava Mijokovića te zajedno imaju troje djece – sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, a iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu

Simona Mijoković s pratiteljima na Facebooku podijelila je kako slave kćerin 16. rođendan. Tom prilikom objavila je fotografiju na kojoj pozira s kćeri Gabrijelom, koju je dobila u braku s Antom Gotovcem. 

Usput joj je posvetila i dirljivu objavu. 

"Želim Ti svetost. Želim Ti Nebo. Želim sve to više Gospodina u životu tvome. Da s Njime koračaš, da s Njime dišeš. Da U Njemu činiš svako djelo milosrđa. Da Za Njega svjedočiš. Neka te Istina i Milost čuvaju u Vječnoj Ljubavi. Ljubavi Božjoj, ljubavi iznad svega prema Bogu i bližnjemu", napisala je Simona u objavi.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Sretan ti 16 rođendan 'djevojčice' moja, volim te do neba i natrag – beskrajno", dodala je Simona. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Podsjetimo, Simona se 2016. godine udala za Stanislava Mijokovića te zajedno imaju troje djece – sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu – dok iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kći Gabrijelu. 

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar MalenaB.
MalenaB.
12:31 07.04.2022.

A što fali onom samo "sretan ti rođendan kćeri". joj koji proljev ,da se razumijemo, vjernica sam ..

TT
tik tak
12:27 07.04.2022.

Kad kćer ide na farmu...Vrijeme je...

YO
yopi
14:38 07.04.2022.

Svako ima pravo otkriti ili odbaciti vjeru. Ali kod ove ne znas je li bila luda prije ili sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije