Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA TRAŽI NOVOG DEČKA

Simona i Ante Gotovac razvode se u listopadu

ante simona
Pixsell
29.09.2009.
u 09:12

Pjevačica, manekenka i nezaobilazno TV lice kaže kako je napokon spremna za pravu ljubav, a ne bi imala ništa protiv da si odmah nađe novog dečka.

case cgtC1PN

Simona Gotovac pokrenula je brakorazvodnu parnicu koja počinje u listopadu. Pjevačica, manekenka i nezaobilazno TV lice kaže kako je napokon spremna za pravu ljubav, a ne bi imala ništa protiv da si odmah nađe novog dečka.

nn

- Uopće me ne zanima neki bogataš niti frajer za kojim uzdiše pola grada. Meni treba fin i pristojan mladić koji će voljeti i mene i moju kćer Gabrijelu - otkrila je Simona časopisu Arena. Nakon što se razvede od Ante, ističe, neće dopustiti da joj kćer bude gladna te je spremna raditi i u dućanu.

nn

Uskoro bivšu gospođu Gotovac zastupat će Dafinka Večerina, poznata kao odvjetnica koja će na sudskom bojištu pustiti i posljednju kap krvi. I Simonin uskoro bivši muž spreman je za bespoštedan pravosudni rat u kojem će ga voditi odvjetnica Snježana Premuš Baltić koja također u sudnici uživa reputaciju "žene ratnice".

nn

Nakon što je otišla od Ante, koji je bio glavni uzrok svađe dviju kuma, Simona se i pomirila s Giannom Apostolski.

n
Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:43 29.09.2009.

ovo je teme za duboku analizu..molim V.L, da je stavite u rubriku...najkomentiranije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije