Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napisala memoare

Sharon Stone otkrila kako ju je seksualno zlostavljao član obitelji: Mama nije htjela da pričam o tome

Foto: DPA/Pixsell
1/7
25.03.2021.
u 18:45

Glumica je izdala memoare "The Beauty Of Living Twice" u kojem otkriva da je djed seksualno zlostavljao nju i sestru Kelly.

Memoari glumice Sharon Stone "The Beauty Of Living Twice" u prodaji će biti od 30. ožujka, a 63-godišnja glumica je u razgovoru za New York Times otkrila neke detalje svoje knjige i šokirala informacijom da je nju i njezinu sestru u djetinjstvu seksualno zlostavljao njihov djed. UI razgovoru je rekla kako su ona i sestra Kelly odlučile konačno javno o tome progovoriti u ovoj knjizi, ali njihova majka Dorothy nije bila oduševljena i protivila se toj ideji. 

- Razgovarali smo s mojom majkom i nakon što je čula sve što smo joj ispričale i napisala mi je dugačko pismo o tome koliko su sve ove informacije iznimno uznemirujuće za nju. Bila je užasnuta i nije htjela da o tome javno govorimo. Ipak, nakon što je moja sestra Kelly razgovarala s njom počela je prihvaćati i razumjeti kroz što smo prošle i pristala je da to objavimo - ispričala je Stone. U fazi kada je Stone završavala knjigu njezina mama je bila kod nje i u tom periodu Sharon se oporavljala od gripe i ležala je u krevetu i majci je pročitala dijelove memoara.

- Tri dana sam joj čitala dijelove iz knjige i nakon toga smo iskreno i otvoreno razgovarale i snimila sam sat 30 minuta našeg razgovora i na temelju toga sam neke ulomke knjige prepravila i ove memoare sam posvetila njoj - izjavila je glumica. Stone će ovaj vikend gostovati kod Oprah Winfrey gdje će osim o memoarima pričati i o moždanom udaru koji je imala i o trenutku kada je mislila da joj je život završio. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:24 25.03.2021.

napisala knjigu! snimala sat i pol razgovora s majkom!

K0
Konjina2.0
20:18 25.03.2021.

Sve su one zlostavljane odjednom, nakon sto godina šutnje. Aj dobro.

DU
Deleted user
20:02 25.03.2021.

večernji je u kratkom roku iznio više sličnih slučajeva. žrtve izlaze ko gliste poslije kiše. sumnjivo je to meni. nisam siguran o kakvom je pranju mozga riječ. ali znam da žrtve silovanja ne uzimaju megafon i vrište po svim medijima. upravo suprotno. ne govore nikome. čak i svjedočenje na sudu je traumatično zbog ponovnog mentalnog proživljavana pretrpljenje traume (silovanja). ja ne kužim kakvi su to slučajevi gdje se na sve načine pokušava unovčiti i prigrabiti što više love i/ili publiciteta. ne kužim. nije mi jasno ovo bombardiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije