Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi su napeti

Severinin svekar teška srca priznao: Ne pričam sa Severinom i Igorom

Foto: Instagram
1/5
28.12.2020.
u 10:43

Dragan Kojić Keba otvoreno je progovorio o odnosima sa sinom i njegovom suprugom i rekao je kako se on ne treba miješati u njihov odnos.

Severina već mjesecima nije viđena u javnosti u društvu supruga Igora Kojića. Njihovi odnosi, navodno su narušeni i brak im je u krizi, ali pjevačica je sada jedini fokus borba za skrbništvo nad sinom te u javnosti ne govori o odnosu sa suprugom. O odnosu svog sina i Severine progovroio je glazbenik Dragan Kojić Keba. 

-  Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja obitelj biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njena stvar - prenosi ekskluziva.ba odgovor Severininog svekra na pitanje o tome zna li u kakvim su odnosima Severina i Igor. Na novinarsko pitanje hoće li bračni par provesti blagdane zajedno i hoće li biti s obitelji u Beogradu Keba je odogovorio:

- Moj sin i snaha imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja. Sve do ovog proljeća Severina je bila u idealnim odnosima s Igorovim roditeljima i u njihovoj kući u Beogradu provela je veliki dio ožujka kada je nastupila prva karantena zbog pandemije koronavirusa. Nakon što se Severina iz Beograda vratila u Zagreb mediji u Srbiji objavili su kako se navodno jako posvađala s Igorovim roditeljima i svađu je navodno potaknuo njezin prijedlog Kojićima da obnove kuće. 

Ključne riječi

Komentara 28

LU
lukathereem
11:05 28.12.2020.

moli Boga da ti se ne vrati u kuću

Avatar patkovic
patkovic
12:22 28.12.2020.

jel snaja starija od svekra?

DE
Demigodessnixie
12:36 28.12.2020.

VL ima li novosti iz Crne Gore, ili se protest Crnogoraca protiv otimanja drzave ne uklapa u promoviranje "regiona"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije