Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale 'Tvoje lice zvuči poznato'

Finalisti pali u drugi plan, svi pričaju o odvažnom Indirinom dekolteu i Majinoj kratkoj haljini

Foto: Instagram
1/9
27.12.2020.
u 22:25

Marko Grubnić za finale je odabrao seksi kombinacije za članice žirija i voditeljicu showa Nove TV.

U večerašnjem finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" za titulu pobjednika bore se Neda Parmać, Lu Jakelić, Fabijan Pavao Medvešek i Marko Braić, ali na društvenim mrežama više se komentiraju odjevne kombinacije članica žirija Nives Celzijus i Indire Levak te voditeljice Maje Šuput.

Modni stilist Marko Grubnić odlučio je u finalu pokazati Maju, Indiru i Nives u seksepilnim izdanjima, pa je tako za Nives odabrao dekoltiranu haljinu s velikim prorezom na nogama. Indira je pažnju gledatelja privukla odvažnim dekolteom, a Maja ultra kratkom haljinom. 

Foto: Instagram screenshot

- Dame i gospodo bila mi je čast i zadovoljstvo biti vaša domaćica kroz ovu sezonu a sada idemo u posljednje izdanje mega showa, idemo u samo finale. Udobno se smjestite i uživajte dragi moji  i od srca vam hvala na pažnji - napisala je Maja na Instagramu gdje je podijelila fotografiju svog outfita za finale.  Na društvenim mrežama mišljenja oko outfita članica žirija i voditeljice bila su podijeljena, jedni ih hvale, a drugi negoduju oko ovakvog modnog odabira.

Komentara 9

SV
Samo Vinkulja
23:06 27.12.2020.

Pratio sam nekada kada ove poluplastificirane umjetno izblajhane nakaze nisu bile u prvom planu. Ekipa koja je vodila bila duhovita. Jednog potjerali drugom neugodno u žiriju jer vidi se da to nije njegov đir. Usrali i šefa i stanicu sa ovom droljom transfestitom, a šuputicu jedino u neko polje zakucati u proljeće da tjera ptice kad "modni majmun" zasadi polje kukuruza dok mu momčilo tinki pinki vinki fergusonom pomaže u zrnima klipa. Ogavno fuj.

KD
Kibi Dabi
22:49 27.12.2020.

Čistiti tresh! Imaju sve prostitutke, shemale, gayeve, narkomamane i alkoholičare. Fale im jedino političari da budu kompletni. Sodoma i gomora za blagdane. Sretan Božić hrvatski narode!

Avatar Tombstone
Tombstone
23:10 27.12.2020.

Ove su fotografije toliko obradjene photoshopom da je odmah jasno da ih je grubinic delal. Amaterski kao i uvijek, s previse "saturacije" posto ne zna pojacati samo boje koje zeli. Nini i Indiri to netreba, priroda se pobrinula da imaju sve gdje treba a suput opet dokazuje da ni photoshop nije svemocan. Cudi da bas kao i vecona zena dozvoljavaju da im izgled odredjuje netko tko ne voli zene, pogotovo njihova tijela. Nije li u stvari apsurdno da su svi najveci modni kreatori zenske odjece homoseksualci? Osobe koje vole muskarce? I kako veliki, tako i mali grubinic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije