Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme samo za njih

Severina podijelila novu fotografiju sina, ne skriva koliko je sretna što su konačno zajedno

Foto: Instagram
1/3
04.05.2020.
u 23:00

Bez tebe šta je bila sreća. Prozor bez zavjesa i cvijeća. A sad je i od Boga veća kad te pogledam, napisala je Severina uz sinovu fotografiju.

Prošlo je dugo vremena otkako je Severina ima priliku biti sa sedmogodišnjim sinom i sada nakon dugo vremena majka i sin su opet zajedno. Zbog sudskih mjera i zbog situacije s pandemijom koronavirusa pjevačica nije sina vidjela duži period i jučer je na Instagram storyju podijelila zajedničke trenutke sa sinom koje je toliko dugo čekala. Vrijeme su zajedno proveli i u zagrebačkom zoološkom vrtu i Severina je danas objavila na Instagramu i fotografiju sina uz koju je napisala:

1/8

- Bez tebe šta je bila sreća. Prozor bez zavjesa i cvijeća. A sad je i od Boga veća kad te pogledam... Sredinom ožujka Severina je otišla u Beograd kako bi se vidjela sa sinom u terminima koje je odredio sud, ali u tome nije uspjela jer je Milan Popović s njihovim sinom bio u samoizolaciji jer Popović bio na putu u inozemstvu i morao je u samoizolaciju. Nedugo prije Popovićevog povratka u Zagreb Severina je bila privedena zbog kršenja policijskog sata. Kako tvrdi, pjevačica je nehotice prekršila mjere jer joj je Milan Popović nakon više od mjesec dana dao priliku da tu večer provede 15 minuta sa sinom, a Milan Popović je komentirajući tu situaciju za Večernji rekao kako Severina pokušava svaku situaciju preokrenuti u svoju korist.

- Prije isteka izolacije u Srbiji predložio sam Severini kako da nastavimo daljnje susrete i druženja s našim sinom, ali ona je to dva puta odbila, što mi samo potvrđuje da njen glavni motiv nije da redovito viđa dijete, nego da iz svake situacije pravi medijski spektakl i glumi žrtvu, što sam mnogo puta do sada i dokazao - rekao nam je Popović.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

OR
Ortega666
06:15 05.05.2020.

Ne zanima me ni ona ni njezin sin,ne znam zasto bi to trebalo biti prva vijest po redu vaznosti,vise mi je muka od te djece nazovi slavnih,pa i mi drugi imamo djecu... Ona neka se vrati tamo gdje pripada i neka prestane tlaciti ovaj medijski prostor. U ovoj krizi rekla je sto je imala reci svojim postupcima. Zakljucak pravac Srbija i nemoj zapeti na granicnoj rampi!

PL
Playmaker
05:19 05.05.2020.

opet Bakica !!!! Svaki drugi ili treći dan ona ili nivhes ????Nevjerojatno

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:13 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije