Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovao na foxu

Sean Penn odgovorom iznenadio voditelja i gledatelje: 'Jednostavno ti ne vjerujem'

Foto: Wenn/Pixsell
1/14
09.04.2022.
u 23:00

Glumac je bio na ratištu, a o ratu u Ukrajini snima i dokumentarni film o čemu je i pričao, a sve je posebno iznenadila jedna situaciju koja se zbila tijekom dogovora intervjua.

Oscarovac Sean Penn (61) gostovao je na američkoj televiziji Fox, a njegov intervju, koji je dao Seanu Hannityju, dobio je veliku pažnju. Glumac je bio na ratištu, a o ratu u Ukrajini snima i dokumentarni film. Voditelj ga je pitao zašto ranije nije htio doći u emisiju govoriti o ratu i svojoj ulozi, a Pennov odgovor je izazvao neugodnosti.

- Rekao sam ti već, jednostavno ti ne vjerujem. Postoji mnogo razloga za to – kazao je, ali nije precizirao što mu se točno zamjerilo. 
Inače, radilo se o tome da je Hannity već zvao glumaca u emisiju te je htio s njim pričati o njegovu dokumentarcu, a Sean je to odbio istaknuvši da nema povjerenja prema voditelju. Pred kraj intervjua voditelj je pitao Penna je li donekle dobio njegovo povjerenje.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot
- Potrebno je puno fizikalne terapije nakon velike prometne nesreće. Ne možete sve obaviti u jednom danu – kazao je.

Oskarovac je, u intervjuu koji je trajao 25 minuta i koji je i Fox objavio na svojem Youtube kanalu, radije govorio o svom odlasku u Ukrajinu, nego o razlozima neprijateljstva prema ovoj emisiji.

  - Kada zakoračite u zemlju takvog nevjerojatnog jedinstva kao što je Ukrajina, shvatite što nam je svima nedostajalo. I mislim da je nedostatak povjerenja samo sitnica  - istaknuo je u intervjuu glumac.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije