Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ricky gervais

Britanski komičar našalio se na račun kazne koju je od Akademije dobio Will Smith

Ricky Gervais
Foto: Reuters
1/7
09.04.2022.
u 21:00

Britanski je komičar od početka cijeli skandal komentirao na svojim društvenim mrežama. Šalu Chrisa Rocka na račun alopecije Jade Pinkett Smith koja je bila uzrok cijelog događaja nazvao je blagom.

Komičar Ricky Gervais (60) čim je čuo za kaznu koju je dobio glumac Will Smith od Akademije, moram ju je prokomentirati. Naime, Will se zbog toga što je ošamario Chrisa Rocka na ovogodišnjoj dodjeli Oscara ne smije deset godina pojaviti niti na jednom akademijinu događaju.  „Nadam se da će odslužiti samo šest godina zbog dobrog ponašanja“, komentirao je Gervais na svojem Twitter profilu. 

Britanski je komičar od početka cijeli skandal komentirao na svojim društvenim mrežama. Šalu Chrisa Rocka na račun alopecije Jade Pinkett Smith koja je bila uzrok cijelog događaja nazvao je blagom. "Ne možeš udariti nekog zbog šale, ma koliko ona loša bila, a ova uopće nije bila loša. To je najblaža šala koju bih ja ikad ispričao", prokomentirao je tada.

Podsjetimo, Akademija je jučer u poslijepodnevnim satima izdala priopćenje o disciplinskoj mjeri o kojoj je odlučeno na sastanku Odbora. "Odbor je odlučio da od 8. travnja 2022. g. Smithu neće čitavo desetljeće biti dopušteno prisustvovati bilo kakvim akademskim događajima ili programima, uživo ili virtualno, uključujući i dodjelu Oscara. Ova akcija koju danas poduzimamo odgovor je na ponašanje Willa Smitha te je korak prema cilju zaštite sigurnosti naših izvođača i gostiju i vraćanju povjerenja u Akademiju. Također se nadamo da ovime može započeti vrijeme oporavka za sve uključene i pogođene“, stoji u priopćenju. 

Cijelu odluku prokomentirao je Smith je za CNN. "Prihvaćam i poštujem njihovu odluku“, kazao je. Dodajmo da su glumcu nakon ovog skandala odgođeni mnogi projekti na kojima je radio, a neki su nagađali i da će mu Akademija zbog cijelog incidenta oduzeti kipić koji je osvojio ove godine za ulogu Richarda Williamsa u filmu 'Kralj Richard', no Odbor se odlučio za drugačiji potez.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se za operaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije