Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očarana glumica

Scarlett Johansson i Sean Penn novi su ljubavni par?

SCARLETT
Foto: Pixsell
1/3
10.02.2011.
u 19:56

– Par je vezu počeo početkom siječnja dok je Scarlett u Los Angelesu snimala film "We Bought a Zoo". – Prvi spoj imali su u njezinu bungalovu – tvrdi izvor

Nekoliko tjedana nakon što se razišla sa suprugom Ryanom Reynoldsom, Scarlett Johansson navodno ponovno ljubi i to, ni više niti manje, nego dvostruko starijeg oskarovca Seana Penna, piše UsMagazine.

Kako navodi neimenovani izvor, par je vezu počeo početkom siječnja dok je Scarlett u Los Angelesu snimala film "We Bought a Zoo" s Mattom Damonom te je odsjela u hotelu Chateau Marmont.

– Prvi spoj imali su u njezinu bungalovu – tvrdi izvor.

No, 26-godišnja glumica i 50-godišnji glumac u kontakt su stupili još prošle godine kada je Scarlett, s organizacijom Oxfam, koja se bori protiv siromaštva, planirala posjetiti Haiti.

– Znala je da Sean živi ondje u šatoru pa ga je pitala za savjet – otkrio je izvor.

Glumica na put ipak nije otišla, ali je zato počela gajiti simpatije prema Pennu, koji se prošloga kolovoza razveo od Robin Wright nakon 14 godina braka.

– Scarlett je potpuno očarana njime – kaže izvor.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:26 11.02.2011.

scatlett je najbolja zene rijetko imaju takvu kombinaciju ljepote sarma talenta i pameti

NI
nindža
20:31 10.02.2011.

ništa čudno , šon pen je poznat kao veliki čager i švaler

OB
-obrisani-
22:02 10.02.2011.

Svaka cast stari. Jos jedna mlada naivna dusa nasjela na fantaziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije