Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popkulturna odiseja

Sam u kući ćemo gledati oko svakog Božića sve dok je najgledaniji

Sam u kući
29.11.2015.
u 12:00

Svi su odmah počeli kukati jer, eto, opet jadni moraju gledati Macaulaya Culkina kako brani kuću od Joea Pescija i onog drugog kojem nitko nikad ne zna ime, da ne objašnjavam sve jer ionako radnju znate napamet.

Dvije su stvari u životu sigurne. Jedna je da svi umiru. Druga je Sam u kući za Božić na RTL-u. Ovaj put i prije Božića, već ovu nedjelju, no mnogi upozoravaju, doduše nisu se sami sjetili jer svi danas imamo pamćenje zlatne ribice, nego ih je podsjetio Facebook prikazom postova na određeni datum prijašnjih godina, da ove godine RTL čak kasni jer ga je lani emitirao tjedan dana ranije.

Svi su odmah počeli kukati jer, eto, opet jadni moraju gledati Macaulaya Culkina kako brani kuću od Joea Pescija i onog drugog kojem nitko nikad ne zna ime, da ne objašnjavam sve jer ionako radnju znate napamet. Jedino postoji šansa da jedan drugi film znate još i bolje ako imate djecu, a to je Frozen. Sam u kući barem nema pjesmu koju će vaše dijete pjevati 234 puta na dan i nitko neće poželjeti da se obuče u „dječaka iz Sam u kući“, a ako pak poželi, onda možete biti sretni jer je barem to jeftino.

>> Glumac Macaulay Culkin pretvorio se u kostura, tvrdi da je zdrav

>> Macaulay Culkin već je godinu i pol ovisan o heroinu koji ga uništava

Naravno da će opet emitirati Sam u kući kad je baš svake godine to najgledaniji program oko Božića. Da ga nitko ne gleda, ne bi ga emitirala komercijalna televizija, jer one miču odmah sve što nema planiranu gledanost, kao što je primjerice bila domaća Urota koja je bila maknuta nakon samo tri epizode. Još nisam išao u školu i već tada smo imali daljinski, pa mislim da nije nekakav problem da ga vi upotrijebite na Božić ako vam se ne gleda isti film 18. put, i to još shvaćate kao kletvu u stilu Zdravka Mamića „proklet bio na Božić 2015.“ Uvjeren sam da će, ako vi i nađete daljinski, svejedno vaši susjedi i cijela obitelj sa suprugine strane opet gledati Sam u kući i grohotom se smijati. Ok, uvijek treba ostaviti mogućnost da nešto neće biti kao i prije pa se možda dogodi božićno čudo i Urbi et orbi bude gledanije od ovog filma.

Ako se i iduće godine za Božić bude prikazivao film Sam u kući, znat ćete da je ove opet bio hit. Siguran sam da su čelnici RTL-a i ove godine vođeni željom za visokom gledanošću poslovni plan za iduću godinu počeli od Q4 – Na Božić: Sam u kući.

>> M. Culkin postao slikar: Slika gole glumce iz serije "Seinfeld"

Komentara 15

MS
Marinac_SEAL
12:12 29.11.2015.

Bas tako, kome smeta neka ne gleda i neka suti. Bozic ne bi bio Bozic da se ne prikaze taj film. To bi bilo kao Bozic bez bozicne jelke.

DO
dommar36
12:32 29.11.2015.

najludji bozic sa c.chaseom je najbolji...barem meni ...

MO
Milka Oreo 300g.
13:14 29.11.2015.

meni su prva dva filma najbolja ostali su dosadni jer nisu realniji. Vise vuce na film Richie Rich. Zamke u tim filmovima nisu zanimljive isto tako nerealno je to kada su dva kriminalaca trcala i sudarila se. Totalno glupo e sad, prva dva recimo kada baca cigle ili tesku limenku boje ili neku tesku cijev isto je nerealno, kladim se da kada dozivis nesto takvo da se glava razbije ili dobis tesko krvarenje mozga. Sve ostalo mi je oke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije