Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traume sa snimanja

Salma Hayek ispričala potresne detalje: "Doživjela sam živčani slom, tresla sam se nakon njegovih poziva"

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/6
05.11.2021.
u 14:20

Salma je otkrila da se nakon razgovora s producentom i nekada najmoćnijim čovjekom Hollywooda tresla i znala biti u depresiji zato što ju je u telefonskim pozivima prozivao i vrijeđao izgled koji je bio ključan za ulogu velike meksičke slikarice Fride Kahlo, a sa svime se nosila tako što je djelomično normalizirala njegovo ponašanje.

Glumica Salama Hayek (55) u nedavnom se intervjuu osvrnula na maltretiranje najpoznatijeg seksualnog prijestupnika u Hollywoodu, Harveyja Weinsteina na snimanju filma "Frida".

Salma je otkrila da se nakon razgovora s producentom i nekada najmoćnijim čovjekom Hollywooda tresla i znala biti u depresiji zato što ju je u telefonskim pozivima prozivao i vrijeđao izgled koji je bio ključan za ulogu velike meksičke slikarice Fride Kahlo, a sa svime se nosila tako što je djelomično normalizirala njegovo ponašanje.

-Osjećala sam se dobro, no poslije bih se tresla i to me je deprimiralo. Znao me nazvati i reći: 'Zašto imaš takvu obrvu i brkove? Nisam te odabrao za ulogu da izgledaš ružno!', a ja bih odmah pomislila kako sigurno nikada nije pogledao fotografiju Fride Kahlo- ispričala je glumica te dodala kako joj nije cilj nikoga osramotiti, ali kako psihičko i fizičko maltretiranje glumica mora prestati.

Salma je i ranije pričala o maltretiranju od strane Harveyja, a istaknula je kako mu se znala oduprijeti te se osvrnula na prijetnje da neće dovršiti film "Frida" ako odbije snimiti scenu seksa s drugom glumicom.

-Rekao mi je da samo imam seksepil, a da to nije bilo vidljivo u filmu, nakon čega mi je rekao da će ugasiti film jer me publika ne želi gledati u drugim izdanjima- ispričala je Salma, a maltretiranje nije prestalo ni kada je pristala snimiti spornu scenu.

-Tada sam doživjela prvi i posljednji živčani slom. Tijelo mi je drhtalo, dah mi je bio kratak, počela sam plakati. Ne zato što sam bila u krevetu s drugom ženom, već zbog toga što sam bila gola s njom zbog Harveyja Weinsteina, ali tada to nisam mogla reći- dodala je Salma pa istaknula da je razlog što ju nikada nije seksualno napastovao taj što je imala moćne prijatelje poput Quentina Tarantina i Georgea Clooneyja, ali ipak smatra da dio zasluge ide i njoj budući da je uvijek bila snažna.

-Nikad me nije vidio slabu. Bojala sam se, ali to nikada nisam pokazala. Znate, kada sam mirna mogu biti vrlo zastrašujuća- otkrila je glumica.

Inače, Weinstein se u srpnju prvi put pojavio na suđenju u Los Angelesu, gdje su protiv njega podignute optužnice za seksualna napastovanja pet žena između 2004. i 2013. godine. Među ostalim, tereti ga se za silovanje, spolnu penetraciju uz uporabu sile, a ukoliko bude osuđen, Weinstein bi mogao biti doživotno u zatvoru.

VIDEO: Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.” 
 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Lezerni
00:09 06.11.2021.

Uh covjece, 55 joj je, ali i tata bi sine i tata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije