Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Sanela priznala da ljubi tuđeg muža, a dio gledatelja traži hitnu promjenu imena ovog showa

Brak na prvu
Foto: RTL
1/8
05.11.2021.
u 08:37

Sanela je jučer u emisiji javno priznala da joj se sviđa tuđi muž čije je poruke svako jutro i svaku večer dočekaju na mobitelu

Sanelino priznanje u sinoć prikazanom nastavku "Braka na prvu" iznenadilo je njezina brata i kumu, a i gledatelji jutro nakon showa imaju što reći na ovu temu. Podijeljeni su u dvije skupine, u jednoj su oni kojima je drago što je Sanela napustila Jasmina koji se na samom početku njihova braka nije nimalo lijepo ponašao prema njoj i drago im je što je sreću pronašla uz Edina koji je u ovom showu bio u braku s Ernom, a druga skupina smatra kako ovaj show pod hitno mora mijenjati ime jer sadržaj nema veze s imenom koje show nosi. Sanela je jučer u emisiji javno priznala da joj se sviđa tuđi muž, čije je poruke svako jutro i svaku večer dočekaju na mobitelu.

„Erna je sebična i razmažena. Različiti smo kao nebo i zemlja. A kroz upoznavanje sa svima u jednoj sam osobi vidio da bi ona mogla biti ta koja je prisutna, koja sluša, koju zanimam, koja je posvećena i prisutna“, izjavio je Edin, a ljubavnicima sad preostaje da odluče kako će se razvijati njihova tajna veza.

 

 

"Što me Sanela razočara... Dobro Goga reče: Ovdje su svi sa velikim problemima u glavi zašto. Eksperti su spajali nespojivo a srca su se odabrala. Ne vidim zašto vas je razočarala. Nekako mi naslov ovog showa ne pristaje sadržaju kojeg gledamo. ... ovo ko' : Mijenjam ženu! Ne znam, ne volim te prljave igrice iza leđa. S ovim umire od smijeha, s ovim se dopisuje. Na kraju ne znaš ko pije ko plaća. Svi su mi počeli ići na živce. Sanela i Edin, sve to izrežirano. Ja ih u životu ne vidim kao par. Sanela po meni ipak kalkulantica, Edin pošten ali tih, mutav, nije on za nju. Jasmin dobio svoju ulogu pokvarenog, ali mislim da je u biti najiskreniji. Erna, puna sebe, Edina ne može smisliti tako režirano, ali mislim da je i u stvarnosti kod nje tako, ona ne glumi, to je ona. Paralelno gledam australsku verziju, znači scenarij je potpuno isti, samo što tamo puno uvjerljivije glume. Ovi naši su više na nivou serijala 'Krv nije voda'. Ovo nije 'Brak na prvu', nego 'Mijenjam ženu'! Eto, svi smo u šoku što su 'eksperti' tako složili parove da su se svi međusobno pomiješali i došlo je do prevare. Baš nevjerojatno nešto, ne bi nikad na to ni pomislili da će tako nešto biti zarad showa i gledanosti. Sanela.. Sama svoj majstor... Bacila oko na drugog... Porukice, kavica... A one suze.. Hmmmm.... Ovo je teže odgonetnut od karibijske zagonetke...", neki su od komentara koje su gledatelji ostavili na Facebook stranici showa nakon sinoćnje emisije.

VIDEO Ivana Mišerić pokrenula raspravu o salami, pratitelji je optužili da je nezahvalna i razmažena

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:59 05.11.2021.

mogli ste "razdvojit" komentare, ovak je ko jedno štivo i mišljenje jednog gledatelja... ili to i jest sve od jednog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije