Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uvijek zajedno

Ryanu Giggsu supruga oprostila brojne bračne prijevare

giggs
pixsell
27.06.2011.
u 10:04

Supružnici su viđeni na Majorci gdje se trenutačno odmaraju sa sinom i kćeri.

Iako ju je deset godina varao sa suprugom svog mlađeg brata, koja mu na kraju nije bila jedina ljubavnica, supruga 37-godišnjeg Ryana Giggsa Stacy odlučila je oprostiti grijehe i pružiti mu posljednju priliku.

Nakon što je izbio skandal, supružnici su se sklonili od medijske pažnje u svoju vilu na Majorci gdje trenutačno borave sa svoje dvoje djece, osmogodišnjom Liberty i petogodišnjim Zachom.

– Mnogi se čude Stacy jer je mogla prijeći preko takve izdaje, ali u pitanju je snažna žena koja vjeruje i brak i želi ga spasiti. Ryanu je naglasila da njegova sljedeća greška vodi razvodu. Trebat će joj nekako dokazati da je više neće prevariti. Stacy ne može zamisliti život bez Ryana – izjavio je izvor blizak paru.

Ryan je svoju sadašnju suprugu upoznao prije deset godina kad je počeo aferu s tada djevojkom svog brata Natashom. Oženio se 2007. godine i učestalo varao 32-godišnju Stacy. Teško da će tako lako promijeniti svoje navike.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:37 27.06.2011.

Ma niš od toga, g. Ryan već sad misli kak se super izvukao, sve ovisi dal će ona postupiti po ultimatimu ili će mu opet oprostiti, samo je pitanje vremena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije