Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se opametila

Rihanna: Volim agresivne muškarce koji su sigurni u sebe

rihanna
pixsell
25.11.2011.
u 11:08

Pjevačica je u showu Ellen DeGeneres priznala da zbog posla kojem je posvećena nema ljubavnog života

– Moj privatni život u velikoj mjeri ne postoji i to nije dobro. Nije dobro na duge staze, nije za mene, nije za nju – rekla je Rihanna pokazavši rukama na intimni dio svog tijela:

– Nisam sretna što sam sama, to nije tako kul. To je s***e, ali tako je – kako je. Puno dajem za svoj posao, većinu svog vremena, ali ne samo to. Definitivno utječe na moj osobni život.

Rihanna je iskoristila priliku da demantira glasine kako hoda s bivšim boksačem i modelom Dudleyijem O'Shaughnessyjem koji se pojavljuje u njezinu kontroverznom spotu 'We Found Love'. Objasnila je i zašto je luda za Twitterom:

– Sada nisam u vezi i zato provodim puno vremena na Twitteru. Mogu razgovarati sa svojim obožavateljima jer me nitko ne zove da vodimo ljubav.

A njezin idealan muškarac?

– Sviđaju mi se muškarci koji su agresivni. Volim kad su sigurni u sebe – zaključila je.

Komentara 1

AM
Axis Mundi
11:17 25.11.2011.

lupit\' i ostat\' živ, to se traži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije