Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme se bliži

Renata Sopek i Sergej Bijelić vjenčat će se u prosincu

renata sopek
Miranda Cikotić
29.04.2010.
u 14:39

Zgodna Renata nedavno je u studiju Friends Design već odabrala svoju vjenčanicu. Njezina želja da se uda pod morem, u hladnom i bijelom prosincu, vjerojatno će pasti u vodu pa će skočiti na plan B.

Nakon višemjesečnih pa i dugogodišnjih nagađanja o tome kad će plavokosa Renata Sopek izreći sudbonosno "da", vrijeme njezine svadbe napokon je procurilo. Voditeljica i njezin zaručnik Sergej Bijelić, s kojim je u četverogodišnjoj vezi, vjenčat će se u prosincu! 

Zgodna Renata nedavno je u studiju Friends Design već odabrala svoju vjenčanicu. Njezina želja da se uda pod morem, u hladnom i bijelom prosincu, vjerojatno će pasti u vodu pa će skočiti na plan B. U nekom od restorana do zore će s prijateljima plesati, pjevati i dobro se najesti!

Ključne riječi

Komentara 1

ČO
čombe
09:02 30.04.2010.

Nakon sudbonosnog i milozvučnog \'\'da\'\' pod morem Renatica će svom dragom mužiću zanosno plesati latino drmež sa svoga zadnjeg CD-a ... Ma bravo, ljepotice ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije