Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki interes

Rasprodao ulaznice! Massimo spreman za prijelomni trenutak na domaćoj glazbenoj sceni

Foto: Promo
1/7
27.11.2020.
u 08:00

Njegov koncert najavljen za 10. prosinca u zagrebačkom KD-u Vatroslava Lisinskog bit će prvi na dvije platforme: uživo i virtualno

Koncert Massima Savića najavljen za 10. prosinca 2020. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, bit će to prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu.

1/3

Veliki interes
Za Massimov nastup već je rasprodano 500 ulaznica, koliki je maksimalni kapacitet u ovim vremenima, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu. Ulaznice za virtualni koncert i dalje se prodaju, a kako doznajemo, kupuju ih ljudi ne samo iz cijele Hrvatske nego i iz susjednih zemalja poput Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i nekih europskih zemalja. Pokazuje se tako da Massimo ima veliku bazu obožavatelja, koja će i na ovaj način uživati u njegovim brojnim hitovima.

- Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred gledatelje u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno se radujem što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svjetla, režija, ton i videomajstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla jer jedino tako našu glazbu možemo približiti široj publici - rekao je Massimo i dodao kako svaki dan provjerava nove mjere Stožera, ali bez obzira na sve, koncerta će biti.

Uz pridržavanje mjera
- Nastupit ću na pozornici Lisinskog sa svojim bendom, naravno, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Ako publika ne bude mogla doći u Lisinski, koncert ide virtualno, a za one koji su kupili ulaznice nastupit ćemo u prvom slobodnom terminu - rekao nam je Massimo.

- Ovo je razdoblje dosta izazovno za sve nas. I svi se moramo prilagoditi situaciji, ali ne samo to, moramo se spremiti za neka nova, drukčija vremena koja dolaze. Zasigurno će ovaj način ponašanja, distanca, suzdržavanje od susreta, velikih okupljanja ostaviti traga na svima nama... I jednom kada se budemo mogli ponovno okupiti, neke nove navike će ostati. Zato mislim da je ovakav oblik događaja budućnost - iskreno kaže umjetnik, koji za koncert sprema brojne hitove iz svoje karijere, ali i pjesmu "Mali krug velikih ljudi", koja je obilježila ovu godinu.

Foto: Arena Hospitality Group

- Posebno mi je drago što ću ipak imati prilike izvesti uživo pjesmu koja je na svojevrstan način obilježila ovo vrijeme iza nas, a to je "Mali krug velikih ljudi". Evo gotovo šest mjeseci od njezina izlaska i dalje je broj 1 na nacionalnoj top-ljestvici. Ali ako bilo kojeg glazbenika pitate gdje nastaju hitovi, to je na nastupima. I zato mi je drago što ću u Lisinskom dobiti priliku za live verziju ove pjesme - kaže Massimo, koji se s ekipom intenzivno priprema za ovaj nastup.

- Ekipa iz Lisinskog već ima iskustva na ovom polju jer tako rade koncerte klasične glazbe u ovoj sezoni, zato će nam uvelike pomoći da ovaj spektakl učinimo posebnijim. Ono što je meni tako nevjerojatno je to što ću imati priliku istovremeno izvoditi pjesme za publiku u Lisinskom i publiku diljem svijeta. Jedva čekam da im konačno zapjevam - rekao je Massimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije