Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO SLUŽBENI TIM

Kolege u nevjerici! Iznenada preminuo mladi glazbenik (31), kruže glasine o uzroku smrti

Garret Lockhart
Foto: Instagram
1/3
26.11.2020.
u 15:45

DJ i producent Garrett Lockhart, poznatiji pod umjetničkim imenom I-O, iznenada je preminuo u 31. godini života.

Tragedija za umjetnost - govore mnogi kolege 31-godišnjeg Garreta Lockharta, DJ-a i producenta koji je iznenada preminuo od još uvijek nepoznatok uzroka, piše Mirror. Vijest o preranoj smrti glazbenika potvrdio je njegov tim na službenom Instagram profilu.

- U ponedjeljak 23. studenog svijet je izgubio predivnu dušu, Garretta Fallsa Lockharta, poznatog i kao i_o. Ovaj izuzetno talentirani duh naučio nas je da ljubav uvijek pobjeđuje. Garrettova istina i duša živjet će kroz glazbu koju je stvorio i dijelio - bili su kratki. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glasine kolaju o mogućem uzroku smrti, a prvog na listi svi stavljaju samoubojstvo. Međutim, javljaju se sumnje da se DJ predozirao ili da je umro od posljedica koronavirusa. Ipak, njegova obitelj još uvijek se nije oglasila o uzroku.

Karijeru mu je obilježila suradnja s pjevačicom Grimes iz Kanade.

- Ovo je tragedija za umjetnost. Najviše sam slušala tvoju glazbu i neizmjerno sam tužna i tjeskobna zbog ovoga. Bila je privilegija poznavati te - napisala je Grimes na svom Twitter profilu, a od njega se u nevjerici opraštaju i mnogi drugi kolege glazbenici. Uz nju je žaljenje izrazio i glazbenik Sullivan King.

Garret Lockhart
1/7

- Hvala ti što si uvijek osvjetljavao svaku prostoriju u koju bi ušao i svaku pozornicu na koju bi se popeo. Jako ćeš mi nedostajati. Zauvijek i_o - napisao je King. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
16:41 26.11.2020.

Castles in the Sky

Avatar Golum
Golum
16:46 26.11.2020.

Bas je neki dan imao koncert u Maču...

Avatar Čaruga
Čaruga
12:41 09.12.2020.

Trebao se uhvatiti orgulja u crkvi, krive note, krivi instrumenti na krivom mjestu mogu biti štetni kako za slušatelje tako i za izvođače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije