Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu uspjeli

Pukla ljubav nakon 19 godina! Razvodi se poznati par: 'Plačemo oboje'

Foto: Instagram
1/4
04.07.2020.
u 15:45

Njihova objava iznenadila je, ali i rastužila mnogobrojne obožavatelje.

Glumica Jennifer Grey (60) i njezin suprug i kolega Clarke Gregg (58) razvode se nakon dugih 19 godina braka. Tužnu vijest pratiteljima su otkrili putem društvenih mreža u zajedničkom priopćenju.

- Nakon 19 zajedničkih godina razdvojili smo se u siječnju znajući da ćemo uvijek biti obitelj koja voli, cijeni i brine jedno o drugome. Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, no zaista smo zahvalni na životu kojeg smo proveli zajedno i na predivnoj kćeri koju smo odgojili - poručili su Jennifer i Clarke dodavši kako "plaču oboje dok ovo pišu".

Foto: Instagram screenshot

Njihova objava iznenadila je, ali i rastužila mnogobrojne obožavatelje. Inače, zvijezda 'Prljavog plesa' i junak Marvelovih filmova vjenčali su se u srpnju 2001. godine, a krajem iste godine na svijet je stigla i njihova kćer Stella koja je nedavno maturirala. Ponosan otac čestitao joj je tada na uspjehu, a nema sumnje da će i dalje Jennifer i Clark biti u dobrim odnosima prvenstveno zbog Stelle.

 

Komentara 2

IC
ICCO
15:54 04.07.2020.

Ima i jedna dobra vijest, Bero će u ponedjeljak biti lansiran sa slovenskim satelitom u orbitu kao nastavak uspjeha gdje je stao u nedjelju!

GE
genex
17:00 04.07.2020.

neću danas moći ručati od brige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije