Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE OPTUŽBE

Protiv Oskarovca podignuta optužnica za napastovanje: 'Sjedni mi na lice..."

Cuba Gooding Jr. na suđenju u New Yorku
Foto: REUTERS
1/5
16.10.2019.
u 13:22

U optužnici stoji da je Gooding Jr. u veljači 2011. uhvatio nepoznatu ženu za rame kada je išla u WC. Glumac joj je tada zavukao ruku u grudnjak te kazao kako bi volio da mu "sjedne na lice i popiški se u usta".

Protiv Oskarovca Cube Goodinga Juniora podignuta je optužnica za napastovanje žena.  Kako piše page six, Gooding Jr. je u proteklih osam godina prilazio nepoznatim ženama u barovima te ih ljubio, dirao i grizao bez njihove dozvole. 

Glumac je u utorak saslušan na sudu u New Yorku i izjasnio se kako nije kriv, a novo saslušanje je 9. prosinca. Osim ovih 14 žena, postoji još barem deset za koje se tužitelji također nadaju kako će sudjelovati u tužbi. 

U optužnici stoji da je Gooding Jr. u veljači 2011. uhvatio nepoznatu ženu za rame, kada je išla u WC. Glumac joj je tada zavukao ruku u grudnjak te kazao kako bi volio da mu "sjedne na lice i popiški se u usta". Žena mu je rekla da je pusti na miru, on je pred svjedokom ponovio kako želi da mu "piški u usta". 

Gooding Jr. slične napade imao je i u idućim godinama, a sve se događalo u nekoliko američkih saveznih država. Tako je u hotelu u New Yorku nepoznatu ženu uhvatio za stražnjicu i počeo lizati po vratu, a isto je ponovio i 2014. u Malibuu. 

– Ponašanje optuženog pokazuje kako opetovano prilazi nepoznatim  ženama u barovima i noćnim klubovima i neprikladno ih dodiruje. Očigledno je kako je njegovo ponašanje namjerno te da ne misli pogrešno kako ima dozvolu – stoji u optužbi. Goodingov odvjetnik Mark Heller u izjavi je kazao kako ništa od navedenog nije točno. 

– Mislim da je riječ o pokušajima tih osoba da privuku pozornost na sebe – kazao je Heller. 

Komentara 5

SH
Shalan
14:04 16.10.2019.

Kao da su glumci cijepljeni protiv perverzija? Dapače, potaknuti lovom i načinom života, misle da će im puno toga proći. Uostalom Hollywood je leglo zla i razvrata na "malo milja". Najsmješnije od svev mi je kad oni nekom drže prodike o toleranciji, slobodi, poštenju i kulturi. Došli su do tud da na dodijelama onog falusnog Oscara uzimaju sebi za pravo "mijenjati svijet".... Gledaš trun u oku brata tvojega....

SH
Shalan
14:07 16.10.2019.

I da, komentatori, ima tu puno glupih optužbi, ta histerija #metoo, je stvarno prešla sve granice, i ljudi se počinju optuživsti ako "dami" ne otvore vrata, ali ovaj slučaj je očito specifičan u detaljima i ne liči na feminističku histeriju, nego na ozbiljnu tužbu.

JA
Jania
14:17 16.10.2019.

Hm, optužnica za nedjelo iz 2011. Ipak je njihovo državno odvjetništvo brže od DORH-a. Naši još nisu riješili zločine iz 1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije