Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjeh

Što se dogodilo slavnom glumcu? Deset godina bio je na crnoj listi Hollywooda

Foto: PA/Pixsell
1/3
05.04.2018.
u 12:07

Cuba Gooding Jr. 1997. bio je na vrhuncu slave, zarađivao je milijune, ali je živio rastrošno i odbijao uloge poput kakve dive...

Oscar za ulogu Roda Tidwella u sportskoj drami "Jerry Maguire" kojeg je osvojio 1997. godine bio je vrhunac karijere Cube Goodinga Jr.

Novac je počeo stizati u velikim količinama, što od uloga u blockbusterima što od unosnih reklama. Novac je zaveo glumca i dogodilo mu se ono najgore, postao je umišljena zvijezda, bahat i ohol i rasipan.

– Kupio sam kuću mami i punici, stalno sam se vozio privatnim zrakoplovom, limuzinama i odjednom mi se sve obilo o glavu – priznaje 50-godišnji glumac. Uslijedilo je deset godina u kojima su se zaredale loše uloge, pogrešan odabir filmova i Cuba je pao u zaborav. Za taj neuspjeh kriv je sam jer je odbijao uloge i odbio je tako glumiti u Hotelu Rwanda i u filmu o legendarnom Rayu Charlesu. 

– Veliki redatelji nudili su mi uloge i čitao sam scenarije i stalno ponavljao kako to nisu prave uloge za mene. I što mi se dogodilo? Ako toliko odbijaš velike i ugledne redatelje, oni te skinu sa svoje liste – ispričao je glumac za The Guardian.

Polako se vraća na scenu pa je tako prije dvije godine snimio seriju "Narod protiv O. J. Simpsona" i trenutačno radi remake mjuzikla "Chicago".  S poslovnim, nizbrdo mu je krenuo i privatni život i prije godinu dana se i službeno rastao od supruge s kojom je bio u braku 22 godine i s kojom ima troje djece. Nakon razvoda doživio je i obiteljsku tragediju kada mu je otac pronađen mrtav u automobilu. 

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije