Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Prepoznajete li ga? U showu je izgubio gotovo 90 kg i danas više ovako ne izgleda

Foto: instagram
1/12
10.09.2021.
u 08:00

"Druge saslušam, sebe poslušam! Swajpaj na lijevo za 'kuku lele, izbole me pčele'..." napisao je Alen uz objavu u kojoj je pokazao kako izgleda sada, ali i kako je izgledao prije 'Života na vagi'.

Pobjednik treće sezone  'Život na vagi' Alen Abramović na svom je Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je pokazao koliko se promijenio od ulaska u show .

"Druge saslušam, sebe poslušam! Swajpaj na lijevo za 'kuku lele, izbole me pčele'..." napisao je Alen uz objavu u kojoj je pokazao kako izgleda sada, ali i kako je izgledao prije 'Života na vagi'. 

 

Inače, Alen nam je otkrio kako mu je bilo nakon izlaska iz showa. 

Prva polovica godine bila mi je izuzetno teška. Desio se kratki spoj, dočekala me malodušnost i postao sam anksiozan na momente. Ušao sam u godinu kao pobjednik "Života na vagi" i svi su mislili da sam na vrhu svijeta! Istina je bila drugačija, svi oko mene su se veselili, a ja? Ja sam se osjećao kao da je netko izbio životnu radost iz mene. U godinu sam ušao promijenjen, mršaviji za kojih osamdesetak kila, ali mentalni sklop nije slijedio fizičku promjenu istom brzinom. Budio sam se nervozan, rijetko sam se smijao. Pritisci su bili veliki. Nisam prihvaćao taj novi mental koji je došao kao nusprodukt mršavljenja. Isto tako bilo mi je teško prihvatiti da sam nekome uzor i motivacija, bježao sam od te odgovornosti sve dok nisam shvatio da sam privilegiran i da imam moćno oruđe u rukama kojim mogu utjecati da i drugi ljudi promjene svoje živote nabolje. Senzibilac kakav jesam, upijao sam sve te tektonske poremećaje kao spužva, ali u svakodnevnom životu glava je bila kaotična!" napisao je Alen.

Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:07 10.09.2021.

Swajpaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije