Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Ušla je u peto desetljeće! Žanamari objavila vruće fotke na kojima je u tangicama: 'Kakva prekrasna bedra'

Foto: Instagram
1/14
09.09.2021.
u 19:55

Perčić već godinama oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim atraktivnim fotkama, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda.

Pjevačica Žanamari Perčić proslavila je 40. rođendan. Na Instagramu je objavila izazovne fotke, a na objema je pozirala u majici boje fuksije, ali i tangicama. Fotke su skupile više od 6000 lajkova i gomilu komentara. 

"Kakva prekrasna bedra! stoji u jednom od njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Perčić već godinama oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim atraktivnim fotkama, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda. 

"Kada mi netko postavi ovo pitanje. doista ne znam točan odgovor. Izgledam kako izgledam, nemam neki čarobni štapić. Pazim na sebe onoliko koliko mi to vrijeme dozvoljava, ne jedem dvije pizze za večeru, ne pijem, ne pušim… Al’ ne jedem ni najzdraviju hranu na svijetu. Ne funkcioniram bez kofeina, čokolade i glasne glazbe! Glazba me izvuče u trenucima kada mi padne energija. Baš sam jučer odradila vrhunski trening u teretani i to zahvaljujući glazbi koju sam raspalila na slušalicama. Preporuka, upalite si Disturbed ili Panteru za početak. Najbolji eliksir energije, a samim time i mladosti", kazala je pjevačica za RTL.hr. 

Podsjetimo, Žanamari je nedavno u objavi otkrila kako joj Instagram briše fotografije na kojima je u kupaćim kostimima koje sama dizajnira. Potom je pozirala omotana tkaninom od koje će uskoro napraviti bikini jer joj brišu fotke, našalila se. 

"Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me Instagram algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu pa, eto, bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj jer sam obukla kupaći kostim koji sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati, morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži, čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati ovako fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja", napisala je nedavno pjevačica. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 27

SK
skupiduša
21:44 09.09.2021.

Kakva je to moda u nas i kultura, isticu se samo golotinje i umjetni izgled, pun plastike i botoksa. Mislim da je to sve već otrcano i bezvrijedno. Kad ce VL isticati znanje i nečiji rad?

AV
avangero
21:52 09.09.2021.

Nije čudo što je Đorđe otišao

ZA
ZatvaracNgoPipa
21:08 09.09.2021.

Koliko je ova našeg novca pokrala iz državne blagajne kroz razne javno financirane projekte, medije, je li karijeru startala na audiciji u antunoviću ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije