Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 73. godini

Preminuo je ugledni HRT-ovac Otokar Tilić koji je radio na 'Plesu sa zvijezdama', 'Kolu sreće', 'Kviskoteci'...

Foto: Facebook
1/4
08.03.2022.
u 15:36

Bio je i producent televizijskih drama i televizijskih adaptacija opera i dva serijala emisija "Jadranskih susreta"

U 73. godini preminuo je producent Otokar Oto Tilić. Na Hrvatskoj radio televiziji je radio od 1975. godine do umirovljenja 2014. godine i kao producent u Dramskom programu surađivao je s više generacija redatelja. Samostalno je produkcijski vodio niz dramskih serija poput "Punom parom", "Inspektor Vinko", "Dirigenti i muzikaši", "Ptice nebeske", "Kontesa dora", "Kanarinčeva ljubovca" i brojne druge.

Bio je producent televizijskih drama i televizijskih adaptacija opera i dva serijala emisija "Jadranskih susreta" u režiji Ivana Hetricha. Od 1993. godine sudjelovao je u Zabavnom programu, producirajući kvizove "Kolo sreće", "Kviskoteka", "Uzmi ili ostavi", "1 protiv 100", kao i popularne zabavne emisije "Zvijezde pjevaju" i "Ples sa zvijezdama" te reality emisiju "Derbi".

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:54 08.03.2022.

Ostalo je toliko dobrog iza njega.

ST
Stipan
16:49 08.03.2022.

Netko prije a netko kasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije