Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sorry frajeri"

Marijana Mikulić opisala je svoje jutro: To što jedna žena može stići u dva sata, muškarac ne može ni u dva dana

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
08.03.2022.
u 13:45

Glumica je opisala kako stvari izgledaju kada sve krene onako kako niste planirali, ali opet je uspjela sve stići.

Glumica Marijana Mikulić opisala je kako je kaotično izgledao njezin početak dana i što je sve stigla napraviti u dva sata i kakvu je avanturu prošla dok jutros nije došla na radno mjesto. 

"Jurim u kazalište, u taksiju, jer muž autom vozi dijete u školu pa će produžiti na posao. Ja vodim drugo dijete u vrtić, ali idem na posao u kvartu pa mogu bez auta. Ali moje dijete noćas je bilo budno od tri do šest ujutro. Tako on zna povremeno biti budan, ide na WC pa se razbudi ili ga treba češkati. I tako. 8.30 je, ja trebam ići, on spava. Ja sam već raširila veš, drugi izvadila iz sušilice, napola spremila ručak. U 9 ga jedva budim, javljam inspicijentici da kasnim. Trpam u njega homemade granolu spravljenu od organskih sastojaka, oblačenje, taksi", počela je Marijana svoju priču o jednom uobičajenom danu u kojem stvari nisu krenule po planu, ali pročitajte njezinu objavu do kraja i vidjet ćete što sve žene uspiju i kojom brzinom uspiju obaviti naizgled neizvedivo. 

 

 

"Stanite mi kod vrtića da ostavim dijete pa idemo u kazalište. Pita gdje da stane, lagano čovjek vozi, a ja – tu, tu, samo stanite brzo, moram juriti. Objašnjavam teti situaciju, jurim. Izađemo na ulicu a nasred jedne trake kamion na sva 4, u drugu pokušava ući ogromna miješalica, iza nas već kolona, nemamo kud. Sad već vičem: "Oprostite, ali ja igram predstavu za pola sata, molim vas napravite nešto." Stigli, dobacim novce, ne čekam kusur, jurim. Obukla se, našminkala, još 10 do početka predstave. Gledam moje popucale suhe ruke na kojima se sjaje rozi noktići s trajnim lakom. Sad ću s najvećim osmjehom pred publiku. To što jedna žena može stići u dva sata, muškarac ne može ni u dva dana (sori frajeri). Je da smo podređene i uredno manje plaćene, al znamo da smo superior. Sretan nam Osmi mart drage žene!", poručila je Marijana svim ženama na kraju ove objave. 

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

 

Ključne riječi

Komentara 5

PU
Pup
14:21 08.03.2022.

Dajte joj tjednu donaciju, ne morate je objavljivati, sve o njoj znamo!

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
16:02 08.03.2022.

Tko je ta Marijana Mikulić??? Svako malo neki članak o njoj na Večernjaku...

Avatar cuki2020
cuki2020
14:35 08.03.2022.

Dosta više, kako ne shvaća da svi mi imamo problema pa ne kukamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije