Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 67.godini

Preminuo glumac Josif Tatić, Jataganac iz serije 'Bolji život'

Josif Tatić
09.02.2013.
u 15:03

Iza sebe je ostavio suprugu Bebu te kćeri Hristinu i Elizabetu. Glumac je preminuo u 67. godini u snu kod kuće u petak navečer.

Ovih dana gledamo ga u reprizama serije 'Bolji život' kao Božidara Soldatovića Jataganca, a ostat će upamćen po ulozi Tanasija Vitorovića u seriji 'Grlom u jagode', kao i po ulozi Slobodana Mihajlovića u seriji 'Šovinistička farsa'.  

Glumac Josif Tatić preminuo je u 67. godini u snu kod kuće u petak navečer, piše srpski Puls. Kako pišu mediji, posljednjih mjeseci imao je srčanih problema. Otkako je tužna vijest objavljena, brojni poznati glumci na svim društvenim mrežama izrazili su žaljenje zbog odlaska ovog velikog glumca.Studirao je glumu na Akademiji za kazalište, film, radio i televiziju u Beogradu: Bio je član  Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1968. godine. Igrao je i u drugim beogradskim kazalištima, kao i u Srpskom narodnom kazalištu u Novom Sadu. 

Svoju prvu ulogu Josif Tatić ostvario je u filmu 'Deca vojvode Šmita' Vladimira Pavlovića. Ostat će upamćen i po hit predstavi 'Šovinistička farsa'  koja je odigrana preko tisuću puta. 

Glumac je rođen u Novom Sadu 13. travnja 1946. godine. Iza sebe je ostavio suprugu Bebu te kćer Hristinu i Elizabetu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
observer
13:47 10.02.2013.

Kakva je svrha ove vijesti? Mozda samo da stara garda politicara, sa Mesicem na celu ima sto procitati..vijesti iz zemlje koje vise nema.

OB
-obrisani-
18:43 09.02.2013.

Pokoj mu duši....veliki čovijek i velika glumčina......

QW
qwas33333
15:31 09.02.2013.

novom sadu? jel tu nema poneko velko slovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije