Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maddy anholt

Preminula zvijezda BBC-ja (35): Borila se s teškom bolesti koja je otkrivena nakon što je rodila

Foto: Instagram screenshot
1/6
14.09.2023.
u 18:00

Maddy Anholt je glumila u nekoliko sitcoma BBC-ja, ITV-a i Channela 4 i bila je redoviti gost u emisiji This Morning. Uz to bila pisala je i komedije za BBC Radio 4 te bila ambasadorica organizacije Women‘s Aid. Glumica je imala rijedak oblik tumora mozga, a vijest o njezinoj smrti objavila je njezina obitelj.

Zvijezda BBC-ja Maddy Anholt preminula je u dobi od 35 godina nakon borbe s rijetkom tumorom mozga. Vijest o njezinoj smrti potvrdila je njezina obitelj na platformi GoFundMe.

- S dubokom tugom objavljujemo da je umrla Maddy Anholt, naša voljena kći, sestra, prijateljica, supruga i majka, koja je napustila ovaj svijet u srijedu 13. rujna, s 35 godina - napisali su, a potom dodali da je Maddy bolest dijagnosticirana nakon što je rodila kćerkicu Opal.

- Možda znate da joj je nedugo nakon što je prošle godine rodila svoju nevjerojatnu kćer Opal dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik raka mozga. Operaciju i liječenje koji su uslijedili podnosila je s nevjerojatnom gracioznošću i hrabrošću, uz podršku svoje obitelji i odanog supruga Bena. Posljednje tjedne provela je u kući svojih roditelja, okružena ljubavlju, mirom i zvukovima prirode - stoji u objavi obitelji koja je istaknula i svoju zahvalnost prijateljima.

VEZANI ČLANCI

- Duboko smo zahvalni brojnim prijateljima koji su nas podržavali svojom ljubavlju i molitvama u ovom teškom trenutku - kao i bezbrojnim medicinskim sestrama, liječnicima i NHS-u u cjelini, koji su se prema njoj odnosili s nepogrešivim dostojanstvom i suosjećanjem. Posebno bismo željeli zahvaliti veličanstvenom timu Seaton Hospice at Home, koji je utjelovljenje empatije, profesionalizma i ljubavi - dodali su te pozvali Maddyne obožavatelje da doniraju udruzi Women‘s Aid, za koju se ona zalagala "s posebnom energijom i humorom". Uz to tražili su i da svi koji žele poslati cvijeće radije doniraju u GoFundMe kampanji koja je otvorena za njezinu kćer.

Inače, Maddy je glumila u nekoliko sitcoma BBC-ja, ITV-a i Channela 4 i bila je redoviti gost u emisiji This Morning. Uz to bila pisala je i komedije za BBC Radio 4 te bila ambasadorica organizacije Women‘s Aid. Napisala je i dvije knjige o obiteljskom nasilju i toksičnim vezama. Svoju prvu knjigu objavila je 2022. godine, a u njoj je pisala kako izaći iz toksične veze.

Maddy je sudjelovala i u raznim panelima, a držala je i webinare i masterclassove. Uz to bila je aktivna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je imala više od 6000 pratitelja. 

VIDEO Policija uhitila pobjednika Supertalenta zbog pljački: Ukrao predmete vrijedne 140 tisuća eura

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije