Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lynne Marta

Preminula glumica poznata po ulozi u filmu 'Footloose', samo nekoliko tjedana nakon dugogodišnjeg ljubavnika

Youtube Screenshot
17.01.2024.
u 09:18

Lynne je preminula samo nekoliko tjedana nakon što je umro njen dugogodišnji ljubavnik David Soul kojeg je upoznala na setu serije 'Starsky&Hutch'. Njihovu vezu opisala je u 80-ima kao otvorenu, jer je on bio u braku s glumicom Karen Carlson.

U 78. godini života preminula je glumica Lynne Marta. Tužnu vijest za strane medije potvrdio je njen prijatelj Chris Saint-Hilaire. Marte se mnogi možda najviše sjećaju po ulozi u filmu 'Footloose', no u show businessu bila je čak četiri desetljeća. Osim 'Footloose', igrala je i u filmu 'Joe Kidd'', no mnogi će se je sjetiti i iz serija kao što su 'The Mod Squad', 'Starsky & Hutch', 'Barnaby Jones', 'The F.B.I.', ali i u Charliejevim Anđelima. Lynne je preminula samo nekoliko tjedana nakon što je umro njen dugogodišnji ljubavnik David Soul kojeg je upoznala na setu serije 'Starsky&Hutch'. Njihovu vezu opisala je u 80-ima kao otvorenu, jer je on bio u braku s glumicom Karen Carlson. 

 

Iza Marte ostala je njena ožalošćena sestra MJ i njen mačak, Mr. Peaches
Inače, ona je godine 1989. svjedočila ubojstvu glumice Rebecce Schaeffer. Nju je usmrtio opsjednuti obožavatelj Robert John Bardo.

VEZANI ČLANCI:

- Vrata su se zatresla, zid se zatresao. Mačak mi je odletio u zrak. Pala sam na koljena i otpuzala u spavaću sobu. Tada sam čula Rebeccin prvi vrisak. Još uvijek je vrištala dok sam razgovarala s hitnom. Kad sam došla do vrata, ona je zapomagala. Otvorila sam mali otvor na vratima. Osjetio se miris koji nikad neću zaboraviti: miris pucnjave. Bilo je tiho osim što se čulo lagano stenjanje - kazala je na svjedočenju. 

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
11:38 18.01.2024.

Iza Marte je ostala njena ožalošćena sestra i mačak. 🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije