Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novosti

Željka iz 'Života na vagi' pronašla je ljubav u Beogradu, a otkriva i da razmišlja o estetskoj operaciji

Foto: RTL
1/12
17.01.2024.
u 08:30

Više nema treninge jedan na jedan, ali joj trener slaže prehranu i treninge

U šestoj sezoni showa ''Život na vagi'' upoznali smo Željku Matešu (41) koja je prije ulaska u show ispričala kako nije uspjela skinuti kilograme nakon trudnoće te da ima 175 kilograma. Najveća snaga i motivacija u Željkinu životu njezina su djeca jer ju je suprug ostavio nakon 17 godina braka zbog druge žene, a i majka joj je umrla.

U showu je uspjela izgubiti dosta kilograma i sada ima manje od 100 kilograma i polako postaje zvijezda Tik Toka. Na ovoj društvenoj mreži odlučila je postati aktivnija nakon što su joj kupci u trgovini u kojoj radi stalno isticali kako im je velika motivacija. Sada je za RTL otkrila da je upoznala čovjeka svog života. 

VEZANI ČLANCI

– Prošle godine sam radila na sezoni i upoznala kolegicu koja me spontano spojila sa svojim bratićem. Kada smo prvi put počeli razgovarati, bilo je odlično, potom smo se sreli, upoznali i danas nam je kao i prvog dana – rekla je te dodala da su zajedno pola godine, a planiraju i zajedničku budućnost. 

– On je iz Beograda. Mnogo truda ulažemo u vezu, kad uhvatimo priliku putujemo k njemu, a on i njegova djeca dođu k nama. Kao i ja, također ima dvoje djece i hvala Bogu da se djeca slažu – rekla je. No ipak ne razmišlja još uvijek o preseljenju jer su djeca još maloljetna. 

– Bar zasad ne vidimo rješenje. Ipak je to velika udaljenost, no možda se otvore neka vrata. U planu je da ja idem tamo, pa nekako sam spremna na sve te promjene, ne bojim se više. Zanima me što mi život nosi – zaključila je. 

Uz to je priznala da razmišlja o operaciji. 

– Imam između 88 i 90 kila i na listi sam čekanja za odstranjivanje viška kože. S trenerom sam razgovarala da bi bilo dobro da skinem još nekoliko kilograma – rekla je i dodala kako je cilj doći do 70 kilograma.

 

Više nema treninge jedan na jedan, ali joj trener slaže prehranu i treninge.

– Sad baš čekam da se nađemo, moramo raditi trening za održavanje mišićne mase i prehranu za održavanje težine – rekla je. 

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

 

Komentara 1

Avatar horuk
horuk
09:02 17.01.2024.

Samo jedeš malo, topiš salo i gledaš što ti je ostalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije