Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeno

Prekrasni nacionalni park Krka postao kulisa za snimanje Winnetoua

winnetou
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/24
22.09.2015.
u 20:40

Tada su glumili Piere Brice i Lex Barker, a danas glavne uloge tumače Kreshinik Xhelilaj kao Winnetou i Wotan Wilke Mohring kao Old Shatterhand

Film o indijanskom poglavici Winnetou snima se na lokaciji Nacionalnog parka Krka, gdje je prije više od 50 godina snimana i prva verzija istoimenog filma.

Tada su glumili Piere Brice i Lex Barker, a danas glavne uloge tumače Kreshinik Xhelilaj kao Winnetou i Wotan Wilke Mohring kao Old Shatterhand.

Uživajte u prekrasnim prizorima Krke, ali i raskošnog filmskog seta.

>>Snima se "Winnetou": U Hrvatskoj smješten raskošan filmski set

>>Albanska glumačka zvijezda Nik Xhelilaj novi je poglavica Winnetou

Komentara 4

Avatar Koncentriran
Koncentriran
21:59 22.09.2015.

Nema veze gdje samo neka je kod nas.

VL
????
22:16 22.09.2015.

Možda bi bilo bolje da snime drugo djelo Karla Maya, o Kara ben Nemziju - "Divljim Kurdistanom", imamo oko 30000 besplatnih statista u prolazu.

Avatar Ada
Ada
23:03 22.09.2015.

Snima se i u Fužinama u Gorskom kotaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije