Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremaju se koreografije!

Preko 200 plesača, gostiju, glazbenika u showu koji Ivana Banfić priprema povodom 25 godina karijere

Ivana Banfić
Foto: Promo
1/5
16.03.2017.
u 13:53

Plesači, zbor, mnogobrojni gosti, kolege Severina, Toni Cetinski, Dino Merlin, Leo, Nikola Marjanović i Igor Drvenkar, praćeni glazbenicima  koji su nekoć svirali s legendarnim kraljem funka Dinom Dvornikom, nastupit će  u glazbeno-vizualnoj bajci 28. ožujka 2017. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ivana Banfić i plesači plesnog centra Tala i TT pripremaju koreografije popraćene vizualnim efektima. Hit Šumica koju smo navikli gledati s bogatom koreografijom na ovom glazbenom putovanju dodatno će upotpuniti i zbor Concordia Discors, tako da se na sceni očekuje opća glazbena-vizualna ludnica.

Glazbenu priču dodatno će ukrasiti izvedbe njezinih poznatih dueta s Dinom Merlinom, Tonijem Cetinskim i Severinom..

Pjevačica želi publici priuštiti  nešto više od samog koncerta, koncept mjuzikla po uzoru na svjetske trendove s bogatim plesnim programom, koreografijom i glazbom. Poznata dizajnerica Matija Vuica pobrinut će se za kostimografiju  koncerta.

Doživljaj će dodatno upotpuniti vizualni efekti i igra sa svjetlom te se preporuča bijeli dress code ( gornji dio).  Za scensku čaroliju posjetiteljima će se podijeliti bijele majice na ulazu u Dvoranu.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na portalu ulaznice.hr i na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije