Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli školu

Prati je 620.000 ljudi, a ona tvrdi: 'Da me pitate koliko je 8x2 ni to ne bih znala'

Foto: Instagram
1/3
27.05.2020.
u 16:30

Influencericu na Instagramu prati oko 620 tisuća ljudi, a prema stranici Social Blade samo na YouTubeu godišnje zaradi i do 125 tisuća kuna.

Australska influencerica Skye Wheatley priznala je da u 26. godini još uvijek nije savladala osnove Matematike.

Naime, Skye je objavila video u kojem je odgovarala fanovima na pitanja. U videu koji traje 34 minute, pod naslovom 'Pretpostavke o meni', otkrila je da ne zna odgovoriti na pitanje 'Koliko je 8x2?'

Influencericu na Instagramu prati oko 620 tisuća ljudi, a prema stranici Social Blade samo na YouTubeu godišnje zaradi i do 125 tisuća kuna.
Skye je majka jednog djeteta, a sebe opisuje kao osobu koja je mrzila školu i učenje.

 - I znate zašto sam je mrzila? Jer je nisam shvaćala -  priznala je Wheatley i nastavila: - Matematika mi je bila najgori predmet. Da me pitate koliko je 8x2 ni to ne bih znala.

Skye je bila u realityju Big Brother 2014. godine, a u videu je također priznala da je najvjerojatnije trebala ići na terapiju, a ne komplekse liječiti kod plastičnog kirurga

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar jeremija1
jeremija1
19:10 27.05.2020.

Ajte, prosim vas....Kad bi "znala", ne bi više bila zanimljiva. Bolje se napraviti bedast i pobirati lovu

IJ
I ja tebi
18:51 27.05.2020.

To je klasika velike sise mali mozak sisate oprostite ja vas isto volim ali tako se kaže .

DU
Deleted user
18:05 27.05.2020.

Znaju žene matematiku. Kada upozna bogatog sponzora zna zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti... pogotovo znaju postotke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije