Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na intervju

Poznati hrvatski reporter žrtva prijevare! Njegovom fotkom objašnjavali bijeg u Irsku

Foto: Screenshot
1/3
17.01.2020.
u 18:28

Tekst su ilustrirali fotografijom muškarca koji korača ulicama Dublina, no njegove oči bile su zamagljene.

Kao reakciju na intervju premijera Plenkovića za njemački Frankfurter Zeitung na jednom portalu je objavljen tekst pod naslovom “HRVAT IZ IRSKE ODGOVORIO PLENKOVIĆU: ‘Sotono, nismo mi otišli da bi zaradili, već da bi radili", a ilustrirali su ga fotografijom poznatog novinara kojemu su sakrili identitet.

Portal je, naime,  prenio izjave jednog Hrvata koji se preselio u  Irsku te navodno reagirao na izjave premijera da mladi ne odlaze iz zemlje zbog nepotizma i korupcije. U tekstu nisu naveli njegov identitet, ali su ga ilustrirali fotografijom muškarca koji korača ulicama Dublina, a njegove oči bile su zamagljene.

Faktograf.hr piše kako je riječ o novinaru Josipu Šariću, a fotografija koju su koristili je preuzeta iz priloga  “Zašto je Irska za Hrvate obećana zemlja” koja se može pogledati na YouTube kanalu Al Jazeera Balkans.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

CE
cenzura
18:53 17.01.2020.

Da taj fake news nije Index objavio??

IL
ilijan
19:44 17.01.2020.

Svi svukud putuju i rade, to je danas takav trend.

ET
etizop12
19:37 17.01.2020.

blago njemu, sad tužba za povredu Gdpr i miran do kraja života

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije