Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lošim odnosima

Poznata glumica uživa u bogatstvu od 85 mil. dolara, a njen brat živi u siromaštvu

Foto: Profimedia
1/4
22.06.2019.
u 06:30

Robert Blanchett snimljen je dok se oslanjajući na hodalicu čekao autobus. Brat Cate Blanchett živi u malom stanu u Melbourneu i nema nikakav kontakt sa sestrom.

Cate Blanchett poznata je australska glumica s engleskom adresom i milijunskim iznosima na računu zahvaljujući brojnim hit filmovima u kojima je glumila.

I dok Cate uživa u plodovima svog rada i ne mora razmišljati o svakoj potrošenoj funti, njen 51-godišnji brat Robert živi poprilično skromno u malom stanu u Melbourneu i hoda pomoću hodalice jer je teško pokretan. Paparazzi su ga nedavno snimili ispred njegove zgrade dok je oslanjajući se na hodalicu čekao autobus.

Sa svojom sestrom koja živi na luksuznom imanju u Engleskoj nije u kontaktu, a ni Cate ni Robert nisu htjeli otkriti zašto su u lošim
odnosima
i zbog čega ne komuniciraju. U djetinjstvu su bili jako bliski, pogotovo nakon što im je otac preminuo kada je Cate imala samo deset godina. 

Robert i Cate uvijek su se lijepo ponašali jedno prema drugome i čuvali si leđa, ispričala je njihova učiteljica Kathy Hutchens.

Cate je sada u braku s Andrewom Uptonom i prije četiri godine par je prodao svoj luksuzni dom u Sydneyju i odselili su u Veliku Britaniju. Zarada lijepe glumice procjenjuje se na 85 milijuna dolara i dok  ona uživa u bogatstvu njen brat živi u siromaštvu. 

- Cate ima svoj tim ljudi koji je okružuju, a ja nisam jedan od njih - bilo je sve što je Robert novinarima rekao na temu odnosa sa sestrom. 

Ključne riječi

Komentara 2

CH
CharlesBukowski
11:13 22.06.2019.

i sta bi tu trebalo biti upitno? ona je zaradila novce, on nije.. nije mu duzna pomoci ako ne zeli.. pogotovo ako nisu u dobrim odnosima.. ispada da ako netko trudom i odricanjem uspije u zivotu mora djeliti svoje novce jer se to ocekuje..

CH
CharlesBukowski
11:15 22.06.2019.

stavite naslov: politicari u hrvatskoj zive u privilegijama i bogastvu,a narod u siromastvu... doduse uglavnom zasluzenom jer sta su birali to su i dobili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije