Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Evo kako danas izgleda Herkul i zašto ga Hollywood više ne želi zaposliti

Foto: Profimedia
1/5
18.06.2019.
u 19:56

Kevin Sorbo proslavio se ulogom Herculesa u istoimenoj TV seriji, ali danas je sve rijeđe prisutan na malim ekranima. Sve je to, kako tvrdi zato što ima određena uvjerenja.

Nakon što smo ga upoznali kao snažnog Herkula u seriji "Herkul: legendarna putovanja", Kevin Sorbo ne može se pohvaliti trenutnim statusom u Hollywoodu.

Naime, glumac je u poslijednje vrijeme na Twitteru glasan po pitanju političkih stavova u kojima otvoreno podržava Donalda Trumpa, gradnju zida na granici s Meksikom te zabranu abortusa. Tvrdi da su ga u Hollywoodu stavili na crnu upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odsutaje.

Kršćanin, pratitelj Donalda Trumpa i kritičar Demokrata i žena Dan očeva proveo je provocirajući mnoge iznoseći političke stavove.

- Stranka koja podržava abortus prije života, imigrante prije svojih građana i izbjeglice prije svojih ratnih heroja će mi držati prodiku o moralu. Ne bih se složio - stoji u njegovoj objavi na Twitteru.

Iako skuplja veliki broj "lajkova" i odobravanja, neki pratitelji mu otvoreno prigovaraju i s njim vode rasprave. On se dotaknuo i žena te komentirao kako nemaju pravo biti uvrijeđene Trumpovim 'hvatanjem p**de' jer su ipak one te koje su većinom kupovale '50 nijansi sive'.

- Ako su žene uzrujana Trumpovim zločestim riječima, tko je k vragu kupio 80 milijuna komada '50 nijansi sive'? - izjavio je ovog tjedna.

Od javnih ličnosti, otvoreno ga je kritizirao Stephen King, Jeff Matemu, John Pavlovitz, i drugi.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
20:08 18.06.2019.

Da je bio malo više "in" mogao je imati sve i slavu i novac. Nije na prodaju i zato mu svaka čast. Njegov primjer bi mogli slijediti i ovi naši što se prodaju za porciju teletine ispod peke.

FR
Frtajler
20:34 18.06.2019.

Treba im novi McCarthy. Prošlog su optuživali za lov na vještice ali je uspješno razjurio komunjare iz medija. Zapravo i nama bi dobro došao jedan takav

IO
Iovan
20:24 18.06.2019.

Hollywood je leglo poltrona. Ništa neobično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije