Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doista neprepoznatljiva

Bila je seks bomba, a sad su svi gledali u njeno natečeno lice u Monte Carlu

Foto: PA/Pixsell
1/7
18.06.2019.
u 21:14

Ova 48-godišnja glumica nažalost još je jedan primjer iz Hollywooda kako pretjerivanje s estetskim operacijama i botoksom ne urodi uvijek željenim plodom.

Na festivalu u Monte Carlu jedna od gošći na crvenom tepihu bila je i glumica Denise Richards koje se sjećamo kao seks bombe iz filmova "Svijet nije dovoljan" i "Divlja igra" i mnogih drugih.

Ova 48-godišnja glumica nažalost još je jedan primjer iz Hollywooda kako pretjerivanje s estetskim operacijama i botoksom ne urodi uvijek željenim plodom.

Foto: Profimedia

Kod Denise su i dalje najupečatljivije njene oči ali ni one nisu uspjele odvratiti pažnju od njenog pomalo 'zgužvanog' i natečenog lica. Glumica nikada nije bježala od estetskih operacija i priznala je kako je  povećala grudi operacijom, ali isto tako tvrdila je kako botoks nije koristila.

Denise iza sebe ima i brak s najproblematičnijim glumcem Hollywooda Charliejem Sheenom i njihov razvod prošao je uz brojne ružne riječi i optužbe i Denise je Sheena optužila za prevaru, prozvala ga je i alkoholičarem i kockarom. Na ove optužbe Sheen je uzvratio i bivšu suprugu je prozvao lošom majkom.

To je posebno pogodilo  Denise jer je brižna majka kćerima koje je dobila sa Sheenom, a on se tek nedavno uključio u njihov odgoj. Denise je sada u vezi s Aaronom Phypersom.

 

Ključne riječi

Komentara 17

MA
malitrn
22:55 18.06.2019.

Veliko otkriče većernjeg. Niste do sad znali da ljudi stare i postaju sve ružniji ? I ja ču vama otkrit tajnu, pogledajte se u špigl, ne stari se samo u hollywood-u

JM
ja-ma
02:44 19.06.2019.

Kakvo je to vrijeme došlo?!Ako imaš dobrog plastičara sa 50 godina će ti reći kako se fenomenalno držiš,a ako nedaj Bože odlučiš prirodno stariti poput ove žene onda si uništen od operacija i botoxa.Zar nitko od vas nije imao(ili ju ima) baku?

UJ
ujo41
22:28 18.06.2019.

e sad kad se vratim kasno naotečen i ukrašen reći ću - šta hoćeš ženo to je od badelovog botoksa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije