Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTEN STEWART

Poznata glumica na premijeru svog filma došla samo u najlonkama i bodiju i privukla poglede

Premiere for the film Love Lies Bleeding in Beverly Hills
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/7
06.03.2024.
u 15:56

Kristen Stewart je za ovu prigodu izabrala samo najlonke i crni bodi koji je istaknuo njezinu figuru. Ovim komadima dodala je crne salonke i sako. Stewart nije nosila posebno tešku šminku, nego je samo malo istaknula oči, a kosu je svezala u rep. Spremno je pozirala na crvenom tepihu te bila nasmiješena, a pridružili su joj se i kolege s kojima je radila na ovom filmu.

Poznata glumica Kristen Stewart (33) u utorak se pojavila na premijeri filma u kojem igra na Beverly Hillsu. No, tu ne bi bilo ništa neočito da ova glumica nije privukla poglede svojom modnom kombinacijom. Kristen je privukla poglede na premijeri filma "Love Lies Bleeding" na Beverly Hillsu. Glumica je za ovu prigodu izabrala samo najlonke i crni bodi koji je istaknuo njezinu figuru. Ovim komadima dodala je crne salonke i sako. Stewart nije nosila posebno tešku šminku, nego je samo malo istaknula oči, a kosu je svezala u rep. Spremno je pozirala na crvenom tepihu te bila nasmiješena, a pridružili su joj se i kolege s kojima je radila na ovom filmu.

Premiere for the film Love Lies Bleeding in Beverly Hills
1/7

U romantičnom trileru "Love Lies Bleeding", osim Stewart, glume i Ed Harris, Katy O'Brian, Jena Malone, Anna Baryshnikov te Dave Franco. Film je režirala Rose Glass, koja je prethodno radila na psihološkom hororu "Saint Maud". Scenarij za film napisale su Glass i Weronika Tofilska. Producenti filma su Andrea Cornwell i Oliver Kassman. 

Film je smješten u osamdesete i prati biseksualnu bodybuildericu Jackie (Katy M. O’Brian), koja se iz Oklahome odseli u mali gradić u Nevadi, gdje planira živjeti prije nego što se odseli u Las Vegas zbog karijere u bodybuildingu. Jackie se zaljubi u voditeljicu teretane Lou (Kristen Stewart) te počne raditi za njezinog oca, lokalnog kriminalca (Ed Harris). No, život joj se pretvara u kaos nakon što je Louin otac uvuče u svijet steroida i kriminala.

Dodajmo da je Stewart poznata i po hvaljenoj ulozi princeze Diane u filmu "Spencer", a mnogi je pamte i po ulozi Belle u filmskoj sagi "Sumrak". Kristen je ranije šokirala svojim promjenama imidža tako da smo je imali prilike gledati i s ultra kratkom frizurom, kao i u natikačama u javnosti. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

 

Ključne riječi

Komentara 3

5S
505.scrtom
20:33 06.03.2024.

neshvatljivo, što če joj taj bodi,lol.

Avatar Melankolija
Melankolija
17:45 06.03.2024.

Bravo, ali mozes ti to i bolje. Impresionirani smo tvojim talentom.

Avatar Jopa
Jopa
17:03 06.03.2024.

Vouuu kako je napredna i progresivna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije