Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO SUPRUG

Poznat je uzrok smrti legendarne glumice koja se za život borila do samog kraja

ARCHIVE: Tanya Roberts Dead at 65
Foto: TOMMASO BODDI/Newscom/PIXSELL
1/5
07.01.2021.
u 07:00

Podsjetimo, vijest o smrti glumice Tanye Roberts objavili su svi veći svjetski mediji u nedjelju, ali kasnije se saznalo kako je glumica još uvijek živa, ali u kritičnom stanju te na odjelu za intenzivnu njegu. Nažalost, bitku za život izgubila je dan kasnije.

Glumica Tanya Roberts koja je životnu bitku izgubila u ponedjeljak, preminula je u 65. godini života od infekcije urinarnog trakta, stoji u priopćenju njezinog glasnogovornika. Njezin partner Lance O'Brien također je potvrdio uzrok i okolnosti njezine smrti, o kojoj su mediji pogrešno izvijestili u nedjelju nakon što je tu informaciju objavio njezin medijski predstavnik.

- Dok sam je držao u posljednjim trenucima, otvorila je oči. Posljednji put uspio sam vidjeti njezine lijepe oči. Tanya je imala najljepše oči - kazao je suprug glumice, stoji u priopćenju koje su u nedjelju svim medijima poslali on i njezin glasnogovornik Mike Pingel.  Za vrijeme intervjua povodom glumičine smrti Lance je primio poziv na telefon iz bolnice, te su mu doktori potvrdili da njegova supruga zapravo nije mrtva, već u kritičnom stanju na odjelu za intenzivnu njegu. 

LOS ANGELES - FEB 26: Tanya Roberts at the 27th Annual Night of 100 Stars Oscar Viewing Gala at the Beverly Hilton Hotel on February 26, 2017 in Beverly Hills, CA /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Nakon netočne vijesti o Tanyinoj smrti, od nje su se brzo počele opraštati i kolege iz serije 'Lude 70-e' u kojoj je glumila Donninu majku Midge. Glumac Topher Grace i glumica Debra Jo Rupp posvetili su joj emotivne objave ispod kojih je njihov kolega glumac Ashton Kutcher poručio da je glumica ipak živa, ali nažalost je izgubila bitku za život dan kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije