Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Bivšu Big Brother stanarku napali zbog pomoći u Petrinji: 'Može vas sve biti sramota'

Nikita Dajčer koja je iz Lovrana krenula u Petrinju kako bi pomogla nesretnim ljudima, ali i spasila pse koje je potom prevezla u Zagreb te ih smjestila u pseći hotel. Njezin potez naišao je na kritike nekih na društvenim mrežama.
06. siječnja 2021. u 14:01 2 komentara 19209 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/8

Humanitarna pomoć iz svih dijelova Hrvatske i dalje pristiže u najpogođenija mjesta. Brojni volonteri i dalje su na terenu, a ovih dana pomoć su odlučile pružiti i brojna poznata lica. Među njima je i bivša sudionica Big Brothera Nikita Dajčer koja je iz Lovrana krenula u Petrinju kako bi pomogla nesretnim ljudima, ali i spasila pse koje je potom prevezla u Zagreb te ih smjestila u pseći hotel. Njezin potez naišao je na kritike nekih koji smatraju kako volonteri raznih udruga koje pomažu životinjama zapravo ulaze u dvoriša te kradu pse. S takvima se Nikita odlučila javno obračunati u komentarima ispod jedne od objava.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

- Gospođo, je li ovo vaš pas? Ako je ovo vaš pas nađen u ovim uvjetima ja bi itekako zahvalila ljudima koji su ga sklonili i ostavili vam broj telefona jer da vam ga je netko ukrao ne bi ostavio broj telefona. Ali pametnim ljudima je to jasno, onim manje pametnim nije. Živimo u vremenu očito gdje zahvalnost ne postoji, a mržnjom se razbacujemo. Ja sam ta s noktima koju se proziva da stoji iza glasa na snimci. Ta sa snimke nisam, niti sam članica te udruge kao ni moja prijateljica i prijatelji koji su se našli tamo. Glas na snimci je od vlasnice udruge koju smo upoznali prije dva dana kad nam je došla pomoći očitati čip jednom psu u centru Petrinje, ali naravno kako naš mentalitet nalaže - ajmo svi prepisati nečemu što smo čuli, a nemamo dokaz - započela je Nikita i kazala kako je i sama upućena u sve što se događa na terenu jer je i sama bila tamo.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

- Znam jedno, a to je da je hotel za pse u Zagrebu na svoj trošak zbrinuo puno pasa, pozvao veterinarsku skrb, hrani sve pse na svoj trošak, kupaju svakog psa koji dođe, čipirane javljaju vlasnicima gdje su i kako im se može pomoći, a oni bez čipa su u evidenciji. Sramota vas može biti sve koji ste posumnjali da se psi kradu, da sam ja ta koja psuje ljude jer sam se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme, da hotel krade pse. Svoje slobodno vrijeme trošimo pomagajući. Pametnom dosta. Ugodan dan svima - napisala je ljutito bivša BB stanarka.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

otkrila i trbuščić Maja Šuput pokazala kako izgleda u 7. mjesecu trudnoće: 'Rastemoooo!' bila je iskrena Pamela objavila sliku staru dvije godine, a fanove zaintrigirao opis: Kakav svijet čeka našu djecu dirljiv video VIDEO 6-godišnja kći Tatjane i Vlahe zapjevala za žrtve potresa: 'Ovo je za sve tužne ljude'
Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • zagabria5:

    Netko krade pse na potresom razorenom području? To je najniži oblik života na zemlji, iza ameba i bakterija. Tretirati antibiotikom

  • liliZG:

    ti ljudi misle da pomažu a zapravo ne pomažu, javili su se konačno i veterinari i zamolili da udruge za zaštitu životinja ne rade ništa više na svoju ruku jer veterinari imaju čitače čipova pa prvo kontaktiraju vlasnike i dogovore ... prikaži još! što raditi sa životinjom.... kako se ono kaže put u pakao popločan je dobrim namjerama.