Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbili strah od leta

Posada Croatia Airlinesa iznenadila Miss Hrvatske

Croatia airlines iznenadila Miss Hrvatske
Foto: Miss Hrvatske
1/5
21.11.2015.
u 12:50

Ljubazni domaćini u avionu Croatia Airlinesa dočekali su Maju i pozvali je da razgleda kokpit i tako razbili njen strah od prvog leta avionom u životu.

Šibenčanka Maja Spahija u petak je krenula na svoje putovanje prema Kini, a na aerodromu su je ispratili njeni najbliži – roditelji, brat i sestra, dečko te organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš. Maja je bila preplavljena emocijama i uzbuđena zbog svoj odlaska na veliko svjetsko natjecanje ljepote, a uzbuđenje je bilo još veće kada su joj kapetan leta Miljenko Kelemen i pilot Tomislav Dolovski priredili ugodno iznenađenje.

Ljubazni domaćini u avionu Croatia Airlinesa dočekali su Maju i pozvali je da razgleda kokpit i tako razbili njen strah od prvog leta  avionom u životu.

Nakon što je na letu od Zagreba do Amsterdama najljepša Hrvatica bila počašćena kraljevskim tretmanom posade Croatia Airlinesa, nastavila je put prema sunčanom kineskom otoku Sanya u kojem će boraviti narednih mjesec dana, sve do velikog finala 19. prosinca.

Na aerodromu u Amsterdamu Maja se susrela s Miss Bosne i hercegovine Marijanom Marković pa nije teško zaključiti da će joj dugo putovanje do Kine biti ugodnije u dobrom društvu.

>> U Kinu nosim posvećeni križ, dar Anice Kovač

Komentara 3

D1
d12345
15:03 21.11.2015.

Iskreno se nadam da ovo nije napravljeno i slikano za vrijeme leta......

Avatar pivapivic
pivapivic
23:42 21.11.2015.

Trebali su je pustiti malo na krilo da udahne svježi zrak..

SA
sampras
19:18 21.11.2015.

zašto miss Hr ima krljave zube, halo direkcija - plaćajte seksualne usluge cashom a ne titulama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije