Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Popularni Mario Huljev u novom spotu Prolaze godine

Mario Huljev
Foto: Hrvoje Car & Antun Cerovečki
1/2
07.03.2016.
u 14:25

"Prolaze Godine" sedmi je singl s albuma kojeg su napisali Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za produkciju odgovoran Mark Silver

Dok se njegov singl „Otrov“, koji je snimio u suradnji s Connectom, još uvijek izvrsno vrti na svim radiopostajama, Mario Huljev predstavlja još jedan singl sa svog albuma „Dođi po još“.

"Prolaze godine" sedmi je singl s albuma kojeg su napisali Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za produkciju odgovoran Mark Silver.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot čiju režiju potpisuje Hrvoje CarSpot je zamišljen kao spoj dokumentarnih materijala snimljenih tijekom godina na nastupima u raznim klubovima i s različitim, već poznatim pratećim glazbenicima te ubrzanih prikaza sredine koja nas okružuje, a za koje je bio zadužen Antun Cerovečki. U spotu se, osim Marija, pojavljuju njegovi kolege i suradnici te, naravno, vjerni fanovi. 

– "Prolaze godine" pjesma je melankoličnog i sjetnog karaktera, a opet plesnog ritma savršenog za gibanje. Govori o jednostavnoj i nezaustavljivoj prolaznosti života te bolnim situacijama u koje nas sve život stavlja. – o pjesmi je rekao Mario Huljev koji se trenutačno nalazi u studiju gdje marljivo radi na novim pjesmama.

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici.

>> Mario Huljev i Matija Dedić snimili spot za singl 'Novo'

>> 'Podsjeća na 'Rosmary's Baby': Mario Huljev ima novi spot!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije