Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI MEDIJI PRENOSE

Popularni glumac je postao tata, a zbog dječjih kolica mnogi pretpostavljaju spol bebe

Foto: PA/Pixsell
1/15
26.03.2024.
u 22:00

Daily Mail objavio je nekoliko fotografija američkog glumca Roberta Pattinsona i njegove zaručnice, pjevačice Suki Waterhouse kako guraju dječja kolica. Zbog boje dječjih kolica, mnogi nagađaju da je na svijet stigla djevojčica.

Američki glumac Robert Pattinson (37) i njegova zaručnica, manekenka i pjevačica Suki Waterhouse (32) u tajnosti su postali roditelji, navodi Daily Mail. Objavljena je i fotografija na kojoj Pattinson gura svijetlo roza dječja kolica, a fotografije pogledajte ovdje. Pjevačica je hodala odmah pokraj Roberta i djeteta, a zbog boje kolica mnogi pretpostavljaju da je zaljubljenom paru na svijet stigla djevojčica. Oboje su imali sportski outfit

24 sata javlja kako je Suki Waterhouse vijest o trudnoći obznanila tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju. - Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog što se događa - rekla je Waterhouse pokazujući svoj trbuh dok je bila na pozornici.

VEZANI ČLANCI:

Pjevačica i glumačka zvijezda koju smo upoznali u filmovima 'Sumrak' i 'Batman' zajedno su više od pet godina. Prvi puta su zajedno viđeni 2018. godine u Londonu i tada ih se počelo povezivati, a od tada svoju vezu drže privatnom. People navodno tvrdi da su se Robert i Suki zaručili u prosincu prošle godine, kada je mnogima zapeo za oko dijamantni prsten na njezinoj ruci. 

Prije devet godina Suki Waterhouse prekinula je vezu s, također glumcem, Bradleyjem Cooperom. People je tada tvrdio kako su glumac i manekenka prekinuli još prije dodjele Oscara 2015. godine, no kako su ostali prijatelji išli su zajedno na dodjelu.

GALERIJA: Glumica na pozornici Oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati'

1/12

Podsjetimo, Robert je svjetsku slavu stekao ulogom blijedog vampira koji svjetluca i ljubi 18-godišnju smrtnicu Bellu Swan, a svjetla Hollywooda prvi su ga put obasjala kao 19-godišnjaka u filmu o najslavnijem malom čarobnjaku. Nakon toga sve ostalo je poznato. Rođen u Londonu kao najmlađi od troje djece, odrastao je u skladnoj obitelji s dvije starije sestre Elizabeth i Victorijom.

O njima u medijima govori uvijek pohvalno, a jednom je prilikom otkrio kako su ga kao malog često oblačile kao curicu i šminkale ga. – Sve do 12 godine, Lizzy i Victoria oblačile su me kao djevojčicu i govorile svima da se zovem Claudia – ispričao je tada glumac koji se okušao i u manekenskim vodama.

To ne iznenađuje jer je njegova majka Clare agentica jedne model agencije pa je već s 12 godina počeo nositi revije. Međutim, četiri godine poslije više nije imao toliko angažmana, a za to je pripisivao svom upečatljivom muževnom izgledu.

– Kad sam započeo s tim, bio sam dosta visok i izgledao sam kao djevojka pa sam imao dosta posla u tom periodu kada je androginski izgled bio fora. Kada sam počeo sličiti na muškarca, nisam više dobivao ponude – ispričao je jedom prilikom, ali čini se da to nije spriječilo kuće poput Burberryja i Diora da mu ponude suradnju. Iz prve su čak htjeli da postane njihovo zaštitno lice i ponudili mu milijun funti, ali Pattinson je to odbio.

VIDEO: Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji sazna'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije