Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetila se

Nina Badrić otvoreno o propalom braku: "Trebale su mi godine da prebolim..."

Foto: instagram
1/22
26.03.2024.
u 10:35

Hrvatska glazbena zvijezda u najnovijem razgovoru za Gloriju otvorila se govoreći o bivšem mužu prvi put nakon raskida 2012. Ispričala je o svojim osjećajima, kako se nosila s interesom javnosti i borbi sa samom sobom.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (51) godinama vješto skriva svoj ljubavni život od očiju i ušiju zainteresiranih. Do sada je samo jednog muškarca ponosno pokazala pred javnosti, a riječ je o zagrebačkom poduzetniku Bernardu Krasniću. Badrić je 2006. sa šest godina mlađim Zagrepčaninom stala i pred oltar. Uslijedio je brak pun turbulencija, uspona i padova, jedva spašen 2009. i naposljetku skončan tri godine kasnije. 

Pjevačica je prilikom razgovora za časopis Gloria došla u posjed jednog starijeg izdanja s njom na naslovnici, a uz fotografiju stoji naslov "Preboljela sam razvod". Tim povodom prisjetila se tog perioda svog života. 

– Kao što vidite, preboljela sam razvod. Sjećam se i te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle, kad sam se rastala, ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u svom životu promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moći izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem. Onda, nakon nekog vremena dala sam jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: "Preboljela sam razvod." Moš' mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak – sa sjetom u glasu Nina evocira sjećanje na bolno životno poglavlje. 

Galerija: ENTER Zagreb uz brojne poznate goste velikim partyjem proslavio 10. rođendan 

1/29

Bivši supružnici upoznali su se u jednom zajedničkom restoranu, a povezala ih je zajednička prijateljica. Bila je to ljubav na prvi pogled, konkretizirana zarukama u romantičnoj atmosferi Dubrovnika.

– Bio je to najromantičniji trenutak u mojem životu. Dogodio se u Dubrovniku, na moje veliko iznenađenje. Sjedili smo u restoranu Nautika. Bilo je vruće, puhao je topli vjetar i u zraku se osjećalo nešto posebno. Bernard se počeo šaliti. Pitao me jesam li promijenila lak za nokte, a kad sam mu pokazala ruku, izvadio je kutijicu u kojoj je blistao prsten. Ostala sam bez teksta! – jednom ranije ispričala je glazbena diva za Story.

Vezani članci: 

Nevolje u raju pojavile su se zbog neslaganja u karakterima i manjka uzajamnog razumijevanja. Bernard se nakon propalog braka skrasio s bivšom djevojkom hrvatskog tenisača Marija Ančića, Laticom Ivanišević, s kojom je oženio 2015. godine. Dvije godine kasnije brak su okrunili rođenjem sina. Osim toga, o njihovu odnosu malo se zna budući da ga kriju kao zmija noge. 

Podsjetimo, Nina je na nedavnoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža zablistala u elegantnoj crnoj haljini koja je sezala sve do poda. Autorica hita "Dani i godine" svojim se stajlingom pohvalila i na društvenim mrežama, a brojni komplimenti stizali su u komentare te su i brojna poznata lica pohvalila Ninin izgled. Badrić je izvedbom pjesme Parnog Valjka ''Molitva'' oduševila sve okupljene u velikoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta.

Video: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život 

           

Komentara 26

TR
Tripoli
11:10 26.03.2024.

"ljubav na prvi pogled"...Da je Bernard kojim slučajem npr. mehaničar na remizi nigdar ga ne bi ni pogledala...kamo li neš drugo...treba biti iskren i priznati si istinu Nina...

Avatar Castro
Castro
12:11 26.03.2024.

Dobra pjevacica. I tu sve staje. Napravila je " babetinu " od sebe koja neprestano bruji o propaloj ljubavi. Prestani cviliti i primi se posla, previse si sebicna i puna sebe da bi svaki dan kuhala i vodila djecu na treninge, postivala muskarca pored sebe kao sto ocekujes da i on tebe postuje i trpi. Da si to imala, nebi cvilila. Zasto on ne cvili? Radi nesto, podne je.

Avatar Ričard
Ričard
13:09 26.03.2024.

i ja san sa 15-16 ima puno ljubavi na prvi pogled

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije