Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika iz njegove Raše

Pojavila se fotografija Massima iz ranog djetinjstva koju dosad niste imali priliku vidjeti

Massimo nastupio na drugoj večeri Belgrade Beer Fest-a
Foto: Mateja Stanisavljevic
1/8
14.01.2023.
u 15:25

Administratori Massimovog Instagram profila mole sve koji imaju slične fotografije i uspomena s Massimom da im ih pošalju.

Nakon što je preminuo, brojni Massimovi obožavatelji prisjećali su se glazbenika kroz priče s njegovih koncerata i fotografije koje su tada nastale, a nezaboravni glazbenik je i dalje u srcima svojih starih prijatelja i poznanika s kojima je proveo najranije dane djetinjstva. Na Instagram profilu pokojnog pjevača osvanule su tako fotografije snimljene dok je Massimo bio još dječak, a otkriveno je kako su nastale u Raši u Istri gdje je Massimo proveo dio svog djetinjstva.

- Dragi ljudi, puni su nam svi inboxi vaših lijepih riječi, a neki su poslali i fotografije. Posebno su nas dirnule one koje su objavljene u FB grupi "Volim Rašu", a objavili su ih ljudi koji u svojim starim albumima čuvaju za nas sada najveće blago - fotografije Massima iz razdoblja kada je bio dječak, tinejdžer, dečko koji tek treba otkriti svoj put. Sretni smo i zahvalni što je prepoznao da je put glazbe onaj predodređen za njega. Hvala gospodinu Sergiu Vitasoviću koji nam je proslijedio ovu fotografiju koju je u spomenutoj grupi objavio gospodin Antonio Kogej čiji je otac s desne strane, u sredini je Dragan Alagić, a lijevo je dječak koji će izrasti u virtuoza na gitari i umjetnika s najljepšim glasom i najtoplijim osmijehom - naš Massimo. Fotografija je nastala oko 1970. godine. - piše na Instagram profilu glazbenika na kojem je podijeljena ova fotografija s Massimovim prijateljima iz djetinjstva. U nastavku objave administratori ovog Instagram profila mole sve koji imaju slične fotografije i uspomena s Massimom da ih pošalju na mail adresu koju ćete pronaći u nastavku.

 

 

- Molimo sve koji posjeduju fotografije Massima iz tog razdoblja koje nije imao čak niti u svom privatnom albumu da nam ih pošalju na e-mail adresu:massimoofficial@gmail.com. Molimo vas da uz fotografiju napišete i sve informacije koje o njoj imate.  Naravno, i vi koji želite s nama podijeliti neku vašu fotografiju s odraslim Massimom koji je u duši uvijek ostao ovaj zaigrani dječak s fotografije, slobodno ju pošaljite i podijelite priču kako i kada je nastala i što vam znači. Već niz godina imamo rubriku #MaxiFan u kojoj smo objavljivali vaše slike s njim i Maxa je to baš veselilo. Svaka uspomena na našeg Maxa ima neprocjenjivu vrijednost. Hvala svima koji će svoje uspomene podijeliti s nama. Massimov mali krug velikih ljudi. - piše u objavi. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

BE
Beyonder
16:08 14.01.2023.

I šta sad s tom informacijom??

DJ
Dodaj Juri
16:57 14.01.2023.

Mene vise zanima ako netko ima sliku mame mu i tate dok su ga programirali.

DU
Deleted user
17:44 14.01.2023.

Dosadni ste više s tim narkomanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije