Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Novoj TV u nedjelju

Pogledali smo prvi nastavak serije 'Drugo ime ljubavi', a ovi glumci su u ljubavnom trokutu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
03.09.2019.
u 16:48

Radnja prati Lolu (Elizabetu Brodić) koja traži izgubljenog sina, a u toj potrazi odriče se svog imena i nađe se i u ljubavnom trokutu

U nedjelju na Novoj TV počinje se emitirati dramska serija “Drugo ime ljubavi”, a sudeći prema prvom nastavku koji smo pogledali, očekuje nas uzbudljiv zaplet začinjen zanimljivom ljubavnom pričom, to jest ljubavnim trokutom te vječitom borbom dobra i zla.


 

Glavni protagonisti su tajanstvena i energična Dolores – Lola (Elizabeta Brodić), nepromišljeni Igor (Slavko Sobin) i markantni i dobrodušni Saša (Momčilo Otašević), a glavni pokretač njihovih odnosa je, naravno, ljubav. U prvom planu pratimo Lolinu i Igorovu potragu za sinom koji im je prije deset godina oduzet nakon rođenja, zbog čega se radnja serije na trenutke vraća i u prošlost.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Slavko Sobin otkriva da se postupci njegova lika sigurno neće uvijek svidjeti publici i to nam prvi nastavak već i otkriva jer na početku prvog nastavka Igora upoznajemo iza zatvorskih rešetaka. U trenutku kada Lola nakon toliko godina neizvjesnosti dolazi do informacije gdje bi njezin sin mogao biti u životu joj se pojavljuje i Saša.

On je čista suprotnost Igoru, ali ni njegova prošlost nije bez mrlja jer on nosi teret krivnje za obiteljsku tragediju.

– Saša je totalno fer igrač i, poput tragičnih heroja, ni kriv ni dužan nadrlja, sve je protiv njega i mora se protiv toga boriti – kratko nam je okarakterizirao svoj lik Momčilo Otašević. Za razliku od Lole koja se nije rodila sa zlatnom žlicom u ustima, Saša dolazi iz imućne obitelji koja je imala svoje financijske uspone i padove i koja krije veliku tajnu.

Mlada glumica Elizabeta Brodić veliko je osvježenje i teret glavne uloge ova 24-godišnjakinja nosi suvereno, a prepoznali su to i glavni redatelj Josip Žuvan te Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac koji također potpisuju režiju. Naime, Elizabeta je na audiciju išla za jedan od sporednih ženskih likova, ali u drugom krugu odabrana je za glavni ženski lik i taj zadatak, sudeći po viđenom, odlično je odradila.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

– S Momčilom, Slavkom i Lindom najviše sam snimala i oni su me najviše uputili u sve i stvarno su bili divni i puni savjeta – kaže nam Elizabeta. Lola je spremna je na sve kako bi otkrila gdje joj se nalazi sin pa se tako odriče i svog identiteta, a naklonost koju će početi pokazivati prema Saši može joj pomoći, ali i naštetiti u potrazi za sinom.

Uz Elizabetu, Momčila i Slavka tu je velika i atraktivna glumačka postava u kojoj se u prvom nastavku ističu Linda Begonja u ulozi Sašine mame te Ecija Ojdanić u ulozi Loline mame, a nakon duljeg vremena na male ekrane vraća se i Jagoda Kumrić. 

Komentara 1

SH
Shalan
17:16 03.09.2019.

Majkemimile radije bih da se emitiraju Senke nad Balkanom, nego ovo i tursko smeće kojim nas šopaju. A scenaristima tipa Jelene Veljače mogu samo poručiti: ne idite se samo fukat po Beogradu, nego bar nešto naučite tamo o serijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije