Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražio pomoć

Bivši voditelj Nove TV: Skupili smo dovoljno, ovo je najljepši rođendan

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell
1/6
02.08.2019.
u 12:52

Nenad Hervatin jučer je od prijatelja zatražio da mu umjesto čestitki pomognu financijski jer prolazi kroz teško razdoblje i njemu voljenoj osobi treba pomoć.

Bivši novinar i voditelj Nove TV Nenad Hervatin jučer je putem svog profila na Facebooku zatražio pomoć. 

– Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sada sam mogao raditi noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene) – napisao je Hervatin i zamolio svoje prijatelje da mu pomognu donacijama.

Napisao je kako ima rođendansku želju i umjesto čestitki želi pomoći čovjeku koji mu je pružio dom kad su ga htjeli staviti u Dom za nezbrinutu djecu.

– To je moja rođendanska želja, pa umjesto čestitke i veselja, hajde da jednom divnom čovjeku KOJI MI JE PODARIO ŽIVOT stavimo veeeeliki osmjeh na lice da se ne mora brinuti – napisao je Hervatin.

Prijatelji su mu brzo priskočili u pomoć i Nenad im je danas zahvalio.

– HVALA SVIMA koji su pomogli. Ovim putem i tata i ja želimo zahvaliti. Sakupili smo i više ni dovoljno. Molimo, nemojte više uplaćivati. Višak ćemo namijeniti zakladi Ljubav bez granica kako bismo i mi dalje nastavili pomagati! Ovo je najljepši rođendan ikad. Ne zbog toga što smo pomogli tati, nego mu vratili osmijeh na lice i vjeru da ima dobrih ljudi. Hvala svima! Voli vas Neno kojemu ste ispunjenjem rođendanske želje ostvarili san. Tata i ja idemo dalje u borbu bez predaje! – napisao je. 

Ključne riječi

Komentara 3

HO
horton
14:11 02.08.2019.

Nenadu Hrvatinu (koji je očito imao puno problema u životu), želim malo više sreće u nastavku, a ocu da što mirnije i ljepše proživi ovo što mu je ostalo.

Avatar navijač
navijač
15:55 02.08.2019.

Drago mi je ljudino.

Avatar rubinet
rubinet
14:56 02.08.2019.

Baš mi je drago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije