Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašujuće ili lijepo?

Pogledajte neobičnu tetovažu Care Delevingne

Cara Delevingne
Foto: Instagram
1/3
04.10.2016.
u 15:37

Manekenka voli oslikavati tijelo i, uz novu tetovažu očiju, ima već nekoliko crteža na stopalu, podlaktici, prstima...

Jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu Cara Delevingne tijelo je ukrasila još jedno tetovažom. U svom omiljenom studiju za tetoviranje Bang Bang u New Yorku na vratu je dala nacrtati velike oči, pa kad podigne kosu stvori se dojam da gledate u nečije lice.

Sliku je njezine nove tetovaže na svom profilu na Instagramu objavio studio Bang Bang i većina manekenkinih obožavatelja oduševljena je tetovažom, dok je samo jednom dijelu ova slika malo zastrašujuća.

Cara voli oslikavati svoje tijelo pa tako na gornjem dijelu leđa, odmah ispod crteža očiju, ima jedan napis, a oslikala je i stopalo, podlakticu, prste...

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barbika1
22:40 04.10.2016.

bolesna zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije