Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE OPTUŽBE

Pobjednica prozvala kandidate nakon 'Večere za 5: 'Natalija je varala, a Tomislav je kompleksaš'

Večera za 5
Foto: RTL
1/4
08.05.2021.
u 15:58

Najviše me zaboljelo saznanje da je priznala, ali nakon ocjenjivanja, kako joj je gotovo sve radio njezin zet, profesionalni kuhar koji se nije želio prijaviti, ali ni pokazati pred kamerama, nego je to napravio na ovaj, za mene nekorektan način, kazala je Gordana.

Gordana Lach odnijela je pobjedu u ovotjednom natjecanju kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu', a nakon zanimljivog tjedna za RTL je prokomentirala emisiju, ali i ostale natjecatelje. 

Kazala je kako joj je najbolja večera bila Tomislavova, a dojmovi Natalijine večere nisu najbolji. 

- To je jedan viši nivo prezentacije jelovnika, primjerice, kao u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Najviše me zaboljelo saznanje da je priznala, ali nakon ocjenjivanja, kako joj je gotovo sve radio njezin zet, profesionalni kuhar koji se nije želio prijaviti, ali ni pokazati pred kamerama, nego je to napravio na ovaj, za mene nekorektan način. Mi smo svoje jelovnike radili sami, rekla je Goga koja o Tomislavu nema najbolje mišljenje kao osobi, ali njegova večera joj se svidjela.

Večera za 5
1/7

 - Tomislav je totalno nekulturna osoba s velikim jasnim kompleksom, ali liječi ga na krivoj strani. Zamjeram mu način komentiranja. Morali smo svi komentirati, ali nije isto na koji se to način radi. Kad je o hrani riječ, njegova večera bila je odlična. Dekoracija s laticama bila je totalno neprimjerena s obzirom na to da je ugostio četiri žene, a ne jednu - kazala je kandidatkinja pa dodala da samo s njim nije ostala u kontaktu: 

 - Ne želim u svojoj blizini imati jednu takvu iritantnu osobu, rekla je pobjednica, koja će novac od nagrade potrošiti na feštu i radove u svojoj vikendici.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BU
burza
16:20 08.05.2021.

Gledam novu sezonu vecere najbolji najkulturniji najmanje zavidni i njkorektniji su bili Samobor i okolica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije